«Μην κάνετε έκτρωση – θα υιοθετήσουμε εμείς το μωρό σας!»: Ζευγάρι επιδιώκει να βάλει τέλος στις εκτρώσεις


Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι για να εκφράσει κανείς την καλοσύνη του. Για κάποιους ανθρώπους, η καλοσύνη σχετίζεται άμεσα με τις αξίες της πίστης τους, για κάποιους άλλους με τον έμφυτο ανθρωπισμό τους –μικρή σημασία έχει: Αρκεί να κάνει κάποιος το καλό.

Η Sarah Marie και ο Blake Thomas, από τη Virginia των Η.Π.Α. είναι ένα τέτοιο ζευγάρι, για το οποίο -καθόλου άδικα- μιλά σήμερα όλο το διαδίκτυο. Αφορμή το post τους στο Facebook στις αρχές του 2019, με το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, ενθάρρυναν τις μέλλουσες μαμάδες που σκέφτονται να κάνουν έκτρωση, να αλλάξουν γνώμη: Να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους και να το δώσουν σε εκείνους για υιοθεσία!
Λίγους μήνες μετά, το κάλεσμά τους αυτό αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένο!

Το viral post αναφέρει: «Η πρότασή μας παραμένει ανοιχτή επ’αόριστον! Μην ‘ρίχνετε’ τα μωρά σας! Θα τα υιοθετήσουμε εμείς! Σας παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας αν σκέφτεστε την υιοθεσία ως ενδεχόμενο! Υιοθετούμε παιδιά από οποιαδήποτε πολιτεία. Σας παρακαλούμε, μην διστάσετε να μας καλέσετε!» Το post δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019 και μέχρι στιγμές έχει λάβει 24 χιλιάδες likes και έχει κοινοποιηθεί 87 χιλιάδες φορές.

Δείτε το αρχικό Post της οικογένειας:

virginia goneis 04

Το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι, όμως, ότι έπειτα από 9 μήνες το ζευγάρι έλαβε τα πρώτα ευχάριστα νέα!

virginia goneis 04

Η Sarah Maria δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, στην οποία γράφει: «Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν αυτές τις νέες γυναίκες. Αυτή τη στιγμή δεν λαμβάνουμε άλλα μηνύματα και οι γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί μας έχουν αναφερθεί σε Κέντρα Υποστήριξης ή υπηρεσίες υιοθεσίας. Ευχαριστούμε! Δεκάδες μέλλουσες μαμάδες επικοινώνησαν μαζί μας, οι οποίες σκεφτόντουσαν ή προγραμμάτιζαν εκτρώσεις. Πολλές από αυτές πλέον σκέφτονται να κρατήσουν τα παιδιά τους ή αναζητούν ενεργά οικογένειες για υιοθεσία. Εμείς, είχαμε τη μεγάλη τιμή να αποδεχθούμε το αίτημα μιας μαμάς να υιοθετήσουμε το μωρό της. Η τελευταία εβδομάδα κύλησε σαν ανεμοστρόβιλος και ακόμα προσπαθούμε να τα επεξεργαστούμε όλα αυτά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τις ζωές αυτών των μωρών και για τις μαμάδες τους. Και νιώθουμε τρομερά τυχεροί και υπερήφανοι που σε περίπου 7 μήνες θα γίνουμε ξανά γονείς!»

Το νέο μωρό που θα έρθει στον κόσμο δεν θα είναι το πρώτο που υιοθετεί η οικογένεια

virginia goneis 04

H Sarah Maria και ο Blake μεγαλώνουν τον ενός έτους βιολογικό γιο τους, μαζί με τον 3 ετών Kayden, ο οποίος υιοθετήθηκε από ίδρυμα. Το ζευγάρι μιλά γι’αυτόν ως ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί.

Τα σχόλια κάτω από τα δημοσιεύματα του ζευγαριού είναι αμέτρητα και άκρως εγκωμιαστικά.

Γεγονός είναι, ότι σε μια εποχή που πολλές είναι οι νέες κοπέλες στην Ελλάδα, οι οποίες επιλέγουν την έκτρωση ή και εγκαταλείπουν τα νεογέννητα μωρά τους, ενώ την ίδια ώρα αμέτρητα ζευγάρια επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδί, η παραπάνω «προσφορά οικογένειας» θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση…

 

Πηγή: boredpanda.com, https://www.infokids.gr

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko