Έγκυος στα 16 της και αρνήθηκε την άμβλωση. Η ιστορία της Darby. (Pregnant at 16, she rejected abortion)

                      

«Έχω δει πολλές μητέρες που μετάνιωσαν που έκαναν έκτρωση το παιδί τους. Δεν γνωρίζω όμως καμιά που να μετάνιωσε που το κράτησε»!

Ήμουν 16 χρονών όταν έμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Δεν πίστευα πως συνέβαινε αυτό στα αλήθεια, μέχρι, που... ξέρετε, το είχα πάρει λίγο στα αστεία, πως ήταν ένα επιτυχημένο ανέκδοτο, αλλά όταν πήγα στο γραφείο της γιατρού για να πάρω το επίσημο αποτέλεσμα, μου είπε: «Ναι, είσαι στα αλήθεια έγκυος».

Μου έκανε τεστ κυήσεως και είπε: «Έχεις δίκιο, είσαι έγκυος», και τότε ήταν που τα δάκρυα ξεχείλισαν και τα συναισθήματά μου έγιναν τόσο δυνατά… Ναι, ήξερα, είχα τρεις επιλογές, η πρώτη να γίνω μαμά, η δεύτερη να κάνω άμβλωση και η τρίτη να δώσω το παιδί για υιοθεσία.

 Η γιατρός μού είπε: «Έχω δει ως τώρα πολλές γυναίκες που κάθονταν σ’ αυτή την καρέκλα που κάθεσαι και συ τώρα, και έχουν μετανιώσει για τις αμβλώσεις τους, αλλά δεν έχω δει ούτε μια φορά μοναχική μητέρα που να μετάνιωσε που κράτησε το παιδί της».

Είχα πολλή ανησυχία για το πώς θα τα βγάλω πέρα, τόσα πράγματα στριφογύριζαν μέσα στο μυαλό μου, και μετά από ένα μήνα προβληματισμού είπα: «Εντάξει, ίσως δεν είναι για μένα να κρατήσω αυτό το μωρό», καταλαβαίνετε τα πράγματα δεν εξελίσσονταν ομαλά, κι επειδή σου λένε πως αυτό είναι μια μάζα κυττάρων και κατόπιν σου λένε πως δεν πληγώνεις στη φάση αυτή το μωρό... Αλλά εγώ γνώριζα, πως ο κτύπος της καρδιάς του μωρού αρχίζει στις 21 μέρες και τα εγκεφαλικά του κύματα στις 45 ημέρες, πριν ακόμη καταλάβεις πως είσαι έγκυος, το μωρό είναι με βεβαιότητα ζωντανό και με βεβαιότητα λειτουργικό ως ανθρώπινο πλάσμα.

Ξέρω πως αυτό που έκανα είναι το σωστό, και ο γιος μου βρίσκεται στη ζωή μου τώρα γιατί υπάρχει σκοπιμότητα και ο Θεός ήθελε εκείνος να βρίσκεται πάνω στη γη. Είναι τόσο συναρπαστικό το ότι μπορείς να αγαπάς κάποιον τόσο μικρούλη τόσο πολύ.

Δεν μπορώ να φανταστώ να μην τον είχα εδώ μαζί μου σήμερα, το τί θα έκανα εάν δε τον είχα στη ζωή μου τώρα. Νομίζω θα ήμουν χαμένη, θα τον αναζητούσα, θα αναρωτιόμουν αυτό τον Νοέμβρη πού είναι το μωρό μου;

Η ζωή είναι ένα όμορφο δώρο, νομίζω ότι δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε δεδομένο ή να τοποθετήσουμε τους εαυτούς μας στη θέση του ρυθμιστή της ζωής του άλλου.

 Ειλικρινά κοιτάξτε τον τώρα, πόσο πολύτιμος είναι! Είσαι τόσο χαριτωμένος που δεν βρίσκω λόγια.

Διάλεξε τη ζωή, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

Ποτέ δεν θα μετανιώσεις αγαπώντας τόσο πολύ.

  

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=nRfe7EQBJvE

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko