Αιθιοπία. Άλλη μια χώρα που εξαπατήθηκε ότι η νομιμοποίηση της άμβλωσης θα ήταν προς το συμφέρον των γυναικών.

...
Περισσότερα...

Ουάσιγκτον, D.C. – Σήμερα, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ,  εξέδωσε μια ιστορική απόφαση που ανατρέπει τη δική του προηγούμενη απόφαση του 1973 «Roe v. Wade»

...
Περισσότερα...

Όχι μόνο θέτει εμπόδια αλλά βάζει σε ηθικά διλήμματα και τους γιατρούς που την υποστηρίζουν…

...
Περισσότερα...

Το βίντεο αυτό εκθέτει το κυβερνητικά υποστηριζόμενο εμπόριο αγέννητων μωρών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh και την αλυσίδα κλινικών αμβλώσεων “Planned Parenthood”.

...
Περισσότερα...

Πολυεθνικές και άλλες εταιρίες των ΗΠΑ αποφάσισαν να στηρίξουν τους εργαζομένους στην άσκηση των σεξουαλικών και αναπαραγωγικών τους δικαιωμάτων...

...
Περισσότερα...

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανοίγει δρόμους για την προάσπιση των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού. Στην Ελλάδα τα δικαιώματα παραμένουν άγνωστη λέξη.

...
Περισσότερα...

«HRoe ήταν εξαρχής ένα τρομερό λάθος», έγραψε ο δικαστής SamuelAlito στην φερόμενη ως απόφαση που διέρρευσε.

...
Περισσότερα...

Η Sue Ellen Browder, πρώην δημοσιογράφος του περιοδικού "Cosmo" για 20 χρόνια, έγραφε ψεύτικες ειδήσεις στο περιοδικό,  πριν ακόμη να καθιερωθεί η έννοια των “fake news”.  Αλλά προτιμά καλύτερα να μην χαρακτηρίσει έτσι αυτά που έγραφε, - όχι επειδή ντρέπεται να παραδεχτεί ότι έγραφε ψεύτικες ειδήσεις (αν και σίγουρα δεν είναι περήφανη), αλλά επειδή πιστεύει ό...

Περισσότερα...

Όχι δεν είναι καινούρια μυθιστορηματική κινηματογραφική ταινία κατά το «Δύο γάμοι και μια κηδεία». Ο τίτλος αφορά πραγματικότητα.

...
Περισσότερα...

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, όποιος καταδικαστεί για την εκτέλεση έκτρωσης θα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών και πρόστιμο 100.000 δολαρίων.

...
Περισσότερα...

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko