Παραλίγο να πεθάνει τρεις φορές πριν γεννηθεί!

 

Επέζησε από τρεις προσπάθειες άμβλωσης με αλατούχο διάλυμα

LifeNews.com

Micaiah Bilger, 21 Απριλίου 2023 Ουάσινγκτον

Η μητέρα της πήγε τρείς φορές στο γιατρό για να την κάνει έκτρωση με έγχυση πυκνού διαλύματος φυσιολογικού ορού, που υποτίθεται ότι θα τη σκότωνε. Αλλά κάθε φορά, η μικρή Robin Sertell κατάφερνε και επιβίωνε.

«Η μητέρα μου τρεις φορές επεδίωξε να με σκοτώσει με έγχυση φυσιολογικού ορού», είπε η γυναίκα από τη Μοντάνα σε βίντεο που κοινοποίησε η ομάδα υπέρ της αγέννητης ζωής «Susan B. Anthony Pro-Life America» στο Twitter.

Οι αμβλώσεις με έγχυση φυσιολογικού ορού δεν συνηθίζονται στις μέρες μας από τη βιομηχανία των αμβλώσεων, επειδή πάρα πολλά αγέννητα μωρά, κατάφερναν να επιβιώσουν, όπως η Ρόμπιν και η πολύ γνωστή Γιάννα Τζένσεν. Συνήθως εφαρμόζονταν σε αγέννητα μωρά που είχαν φτάσει κοντά στη γέννησή τους. Η θανατηφόρα διαδικασία περιλάμβανε την έγχυση ενός τοξικού διαλύματος άλατος στο αμνιακό υγρό για να δηλητηριαστεί και να καεί το αγέννητο μωρό μέχρις θανάτου, σε μια διαδικασία που κρατούσε αρκετές ημέρες. Στη συνέχεια, προκαλούνταν τοκετός και γέννηση του νεκρού μωρού.

Όπως και άλλοι επιζώντες από αμβλώσεις με φυσιολογικό ορό, η Ρόμπιν τραυματίστηκε αλλά δεν σκοτώθηκε. Οι γιατροί προέβλεψαν για αυτήν ότι δεν θα περπατούσε και δεν θα μιλούσε ποτέ…«Τώρα, δηλώνει η ίδια, πραγματικά δεν μπορείς να μου κλείσεις το στόμα, μιλάω όλη την ώρα και λέω την ιστορία μου ως απόδειξη για αυτήν».

Σύμφωνα με την εμπειρία της, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι αρκετά μωρά καταφέρνουν να επιβιώσουν από τις αμβλώσεις. Η ίδια ως ενήλικας έχει συνδεθεί με εκατοντάδες άλλους επιζώντες από έκτρωση. Άλλοι γνωστοί επιζώντες είναι η Melissa Ohden, η Gianna Jessen, η Claire Culwell, ο Josiah Presley, ο Jack Hibbs. Το «The Abortion Survivors Network», δηλ. το Δίκτυο Επιζώντων από Αμβλώσεις, περιλαμβάνει περίπου 650 επιζώντες μέχρι σήμερα.


Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες να υποστηριχθούν όλα τα μωρά και οι επιβιώσαντες των εκτρώσεων, υπάρχει μεγάλο «κενό» στα δεδομένα που αφορούν τις αμβλώσεις και λίγοι δηλώνουν τον αριθμό των βρεφών που επιβιώνουν από αυτές. Επιπλέον, και νομικά η προστασία για τα βρέφη που επιβιώνουν από αμβλώσεις είναι ανεπαρκής, δηλώνει η επιζώσα Ρόμπιν.

Η νομοθεσία υπέρ της αγέννητης ζωής για να προστατεύσει αυτά τα βρέφη οφείλει να εξασφαλίζει:

  • Για τα μεν μωρά που επιζούν από την έκτρωση, ότι θα λαμβάνουν την ίδια ιατρική φροντίδα που δίνεται σε οποιοδήποτε άλλο μωρό γεννιέται -ως επιθυμητό- στην ίδια ηλικία κύησης.
  • Για δε τους γιατρούς που εγκαταλείπουν τα νεογέννητα να πεθάνουν ή που τα σκοτώνουν σκόπιμα μετά από μια αποτυχημένη έκτρωση, ότι θα ζητούνται ευθύνες και θα υπάρχουν συνέπειες.

 

Παιδί νεκρό από άμβλωση τρίτου τριμήνου με αλατούχο διάλυμα
  

Δεκάδες, ίσως εκατοντάδες, μωρά επιβιώνουν από αμβλώσεις κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς. Οι περισσότερες πολιτείες δεν δηλώνουν τον ακριβή αριθμό αυτών των μωρών. Στατιστικά στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων, CDC, καθώς και προσωπικές μαρτυρίες νοσοκόμων και επιζώντων από αμβλώσεις, επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με το CDC, τουλάχιστον 143 μωρά γεννήθηκαν ζωντανά μετά από αποτυχημένες αμβλώσεις μεταξύ 2003 και 2014 στις ΗΠΑ, αλλά το κέντρο παραδέχεται ότι τα στοιχεία του είναι ελλιπή.

 

Πηγή: lifenews.com

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko