Έκανα και εγώ κάποτε εκτρώσεις...

 

Μια παράκληση προς όσους υποστηρίζουν τη βιομηχανία των αμβλώσεων,

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που εργάζομαι ως οικογενειακός γιατρός, έφερα στο κόσμο εκατοντάδες μωρά. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει για μένα τίποτα στον κόσμο που να συγκρίνεται με το να βλέπεις μια μητέρα που αγκαλιάζει το νεογέννητο μωρό της μετά το τοκετό. Αλλά και οι  ώρες που ακολουθούν την άφιξη του μωρού είναι εξίσου πολύτιμες. Με τις φωτογραφίες, τα αποτυπώματα από τις μικρούτσικες πατούσες, το παιδί να  περνάει στις αγκαλιές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον ερχομό ενός βρέφους στο κόσμο. Είμαι προνομιούχος, γιατί έχω υπάρξει  μάρτυρας και έπαιξα έναν ευεργετικό ρόλο σε πολλές τέτοιες στιγμές.

Αυτή ακριβώς η εμπειρία μου είναι που με οδηγεί στο να αισθάνομαι απερίγραπτη θλίψη και τρόμο όταν ακούω τις περιπτώσεις συναδέλφων που επιλέγουν να τερματίζουν τις ζωές των  αγέννητων  παιδιών, βάζοντας συχνά σε απρόβλεπτες περιπέτειες και τις  μητέρες.


i m a former abortionist 02 

Η απανθρωπιά και η σκληροκαρδία εγκαθίστανται σιγά- σιγά.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι μπορώ να κατανοήσω τη στάση τους.   Στις αρχές της καριέρας μου, έκανα και εγώ αμβλώσεις. Είναι κατανοητό πώς η απευαισθητοποίηση και η αθλιότητα που απαιτούνται για να συνεχίσει κάποιος να εργάζεται  σε αυτόν τον κλάδο, εγκαθίστανται προοδευτικά και τον οδηγούν συνεχώς προς το χειρότερο χωρίς ο ίδιος να το συνειδητοποιεί.  Υπήρχε κάποιος καιρός στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, στον οποίο η ιατρική κοινότητα δεν θα ανεχόταν να χυθεί το αίμα ενός αθώου.

Μετά από τα  46 χρόνια άσπλαχνης εφαρμογής του Roe v.Wade και τα 60 εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν, οι γιατροί που τον εφάρμοσαν και οι άλλοι γιατροί υπέρ της άμβλωσης πρέπει να παραδεχτούν τον κακό ρόλο τους στη μεγαλύτερη κρίση των πολιτικών δικαιωμάτων όλων των εποχών.

 
i m a former abortionist 01   

Η έκτρωση δεν είναι φάρμακο. Η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια.

Υπάρχει ένα ρητό στην ιατρική εκπαίδευση: "Την πρώτη φορά το βλέπεις . Τη δεύτερη φορά το κάνεις. Τη τρίτη το διδάσκεις". Η πρώτη έκτρωση που είδα με προβλημάτισε ... η δεύτερη  όχι τόσο πολύ. Αναπτυσσόταν μέσα μου κάποιου τύπου αναισθησία και μια συναισθηματική ισοπέδωση. Μέχρι που έφτασα καθώς τελείωνα την ειδικότητά μου, να είμαι παραπάνω από ευτυχής όταν κάνω εκτρώσεις, για τα λίγα παραπάνω χρήματα. Η έκτρωση είναι μια προσοδοφόρα επιχείρηση. Τροφοδοτείται από τα χρήματα και την απληστία. "Η αγάπη των χρημάτων είναι η ρίζα όλων των κακών". Αλλά τώρα είμαι εδώ, από την πλευρά της ζωής, έφυγα από το σκοτάδι για να ζήσω στο φως. Είμαι μια ζωντανή απόδειξη, ότι η αλήθεια μπορεί να σπάσει την απανθρωπιά, την σκληροκαρδία, τον εθισμό στα χρήματα και τον ιδεολογικό αποπροσανατολισμό προς την  "νόμιμη άμβλωση."

Η χώρα μας θεμελιώθηκε πάνω στην αντίληψη ότι όλοι οι άνθρωποι είναι από τη δημιουργία τους ισότιμοι και δικαιούνται ίση προστασία κατά  το νόμο. Είναι μια αρχή που έχει καθοδηγήσει και έχει βγάλει τη χώρα  από χιλιάδες κοινωνικές αδικίες, και η ίδια αρχή θα μας οδηγήσει και στο τέλος της άμβλωσης.

Και για τον παραπάνω λόγο, αυτή είναι η έκκλησή μου προς εσάς αγαπητοί συνάδελφοι που υπηρετείτε την άμβλωση: θυμηθείτε το λόγο για τον οποίο γίνατε καταρχήν γιατροί - για να υπηρετήσετε και να θεραπεύσετε. Κατά τον Ιπποκράτη: «Ωφελείν ή μη βλάπτειν». Δηλαδή: «Να είστε ευεργετικοί ή τουλάχιστον να μην κάνετε κακό."

Σας παρακαλώ, συνάδελφε, περιορίστε τις οικονομικές σας προσδοκίες και χρησιμοποιείστε την ιατρική σας ικανότητα για να σώσετε ζωές και όχι για να τις αποτελειώσετε. Θα γίνετε ένας δραστήριος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενδεχομένως να σώσετε δεκάδες εκατομμύρια ζωές. Ίσως ακόμη καταφέρετε να αντιστρέψετε και την ροή της ιστορίας.

Σας παρακαλώ, Επιστρέψτε στο σπίτι σας.

Ακόμη δεν είναι αργά.

 

Ο Dr. Haywood Robinson είναι ο διευθυντής του Medical Affairs & Education for 40 Days for Life. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο και την Ιατρική Σχολή του Southern California, έλαβε τίτλο ειδικότητας και άσκησε την οικογενειακή ιατρική εκτελώντας και αμβλώσεις ως το 1981.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko