«Δεν έχετε ιδέα τί πόνος είναι όταν χάνετε ένα παιδί και ο πόνος αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος όταν το σκοτώσετε μόνη σας.»

 

Μαρτυρία από μια γυναίκα 42 ετών, 13 Απριλίου 2020.

Ήμουν μια  40χρονη που επέζησε από καρκίνου του μαστού. Δεν είχε περάσει και πολύς καιρός από τη θεραπεία μου ώστε να «τολμήσω» μια εγκυμοσύνη. Μας είπαν να είμαστε προσεκτικοί, οπότε ο σύζυγός μου έκανε βασεκτομή* - αλλά αυτή δεν λειτούργησε αρκετά γρήγορα… Ο σύζυγός μου, η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή μου έβγαλαν τα όπλα τους εναντίον μου... Έκανα την έκτρωση μέσα σε μια εβδομάδα από τότε που ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια κύηση 10 εβδομάδων.

Ο διάβολος ψιθύριζε σε κάθε αυτί γύρω μου, ακόμη και το δικό μου. «Σκέψου το παιδί που έχεις. Δεν μπορείς να τον αφήσεις  χωρίς μάνα.» Αλλά πώς μπορεί να  επιλέξει μια μητέρα μεταξύ των παιδιών της; Είναι φρικιαστικό που το λέω, αλλά δυστυχώς εγώ το έκανα.


Όσο μπορούσαν με έσπρωξαν και το όσο γινόταν το απαίτησαν, και έφτασα να προχωρήσω μόνη μου σε αυτό το δωμάτιο, να ξαπλώσω στο τραπέζι και να πληρώσω αυτόν τον άντρα για να σκοτώσει το μωρό μου. Θεέ μου συγχώρεσέ με… Παιδί μου συγχώρεσέ με….

Ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου και αν δεν αισθανόμουν τη φωνή του Θεού να με συγκρατεί, θα είχα αυτοκτονήσει μέσα σε δύο εβδομάδες. Σας παρακαλώ μην το κάνετε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι, ακόμα κι αν η ζωή σας κινδυνεύει. Μπορούν να παρακολουθήσουν αυτά τα θέματα τώρα καλύτερα από ποτέ. Σας παρακαλώ μην το κάνετε. Μακάρι να ήξερα. Μακάρι να μου είχαν πει για τον πόνο που έρχεται μαζί με αυτό -το βάσανο, τον θάνατο της καρδιάς μου, την ίδια μου την ψυχή.

Σας ικετεύω. Δεν έχετε ιδέα τί πόνος είναι όταν χάνετε ένα παιδί και ο πόνος αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος όταν το σκοτώσετε  μόνη σας. Είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να ζήσεις με αυτό… Φοράω μια μάσκα κάθε μέρα, για να πιστέψουν όλοι ότι είμαι καλά. Βγάζω αυτή τη μάσκα στη θεραπεία, στην ψυχιατρική, και όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Γιατί ΟΛΑ αυτά είναι απαραίτητα για μένα ώστε να καταφέρνω να αντέχω...

Όταν σας λένε στην κλινική ότι «αυτό» θα «λύσει το πρόβλημά σας», λένε ψέματα. Αυτό το μωρό δεν είναι κάποιο θεωρητικό παιδί ενός μέλλοντος που έχετε στο νου.  Αυτό το μωρό είναι ήδη εκεί, και για να αντιμετωπίσετε το «πρόβλημα» πρέπει να το σκοτώσετε. Παρακαλώ, σας παρακαλώ, σκεφτείτε το. Η δολοφονία βάζει την ψυχή σας σε κίνδυνο.

Μακάρι να ήξερα αυτά τα πράγματα πριν από πριν και ελπίζω ότι αυτές οι γραμμές θα βοηθήσουν έστω και μία γυναίκα. Ο πόνος και η απώλεια είναι αδιανόητα, σχεδόν ανυπόφορα. Είναι αληθινά και σας παρακαλώ αναζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν  στον πόνο και την απελπισία. Ζητήστε βοήθεια από όποιον μπορείτε πριν πάρετε από μόνη σας μια απόφαση.

tuscalossa 01


Ακόμη ΕΝΑ πράγμα. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την πίεση που αισθάνεστε από εξωτερικές πηγές - στην περίπτωσή μου, ήταν ολόκληρη η οικογένειά μου - αυτή η απόφαση είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ. Και ποτέ δεν θα καταλάβουν τον πόνο σας.

Ηλικία: 42, Τοποθεσία: Tuscalossa, AL

Ημερομηνία: 13 Απριλίου 2020

* Η βασεκτομή είναι μια χειρουργική επέμβαση που έχει σκοπό την στείρωση των ανδρών. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η εκφορητική οδός του σπέρματος διακόπτεται (διατομή ή απολίνωση), έτσι ώστε να παρεμποδίζεται η προώθηση του σπέρματος.

 

Πηγή:   https://abort73.com/testimony/2686/

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko