Προϊστάμενοι υπέρ της «επιλογής» (Pro-Choice Bosses) - Προσλάβετε τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες NBD (Not Baby Daddy) για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας!

Σατιρικό φιλμ από τη Live Action!

Προσλάβετε την NBD Consulting, (Συμβουλευτικές υπηρεσίες NBD (Not Baby Daddy/ Ποτέ Πατέρας Μωρού) για να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε μια ολόκληρη περιουσία γλιτώνοντας τα επιδόματα της άδειας μητρότητας! Η διαμόρφωση εκ μέρους της εταιρίας μιας πολιτικής αμβλώσεων, επιτρέπει στις γυναίκες εργαζόμενες να γνωρίζουν εκ των προτέρων  ποιες είναι οι προσδοκίες σας, εάν όντως μείνουν έγκυες. Είναι win-win για την εταιρία! Κερδίζουμε πόντους επειδή η κοινωνία  πιστεύει ότι νοιαζόμαστε για τα δικαιώματα των γυναικών και οι γυναίκες συνεχίζουν να βγάζουν αμέτρητα χρήματα για λογαριασμό μας, μιας και μετά βίας καταφέρνουν να φεύγουν από τα γραφεία τους.

Επιχειρηματικές συμβουλές για όλους!

- Γεια σου επιχειρηματική Αμερική, η Roe v. Wade δεν υπάρχει πια, και αυτός είναι ο προβληματισμός της εταιρείας.

- Μήπως θα χρειαστεί να πληρώνουμε για να στηρίζουμε ένα τσούρμο μανάδων τώρα;

- Είμαστε όλοι υπέρ των γυναικών στο χώρο εργασίας, αυτό είναι προφανές. Αλλά αυτό δεν αφορά το είδος της γυναίκας που κάνει παιδιά. Απουσίες για ιατρικά ραντεβού. Άδεια μητρότητας. Δωμάτια για θηλασμό, αυξημένα έξοδα ασφάλισης. Πιο ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας.

- Λοιπόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί υπάρχει η NBD Consulting.

- NBD Consulting.

- NBD Consulting.

- NBD Consulting.

- Γεια σας είμαι ο Kevin Mortensen. Μπορείτε να με λέτε Kev. Είμαι ο επικεφαλής της MBD Consulting. Τι σημαίνει NBD; ΝΟΤ ΒΑΒΥ DAD/ Ποτέ Μπαμπάς με Μωρό! Κοιτάξτε, όλοι μας ξέρουμε ότι η εγκυμοσύνη είναι καθαρά γυναικείο ζήτημα, αλλά είτε το πιστεύεται είτε όχι, και σε αντίθεση με κάποια δημοφιλή άποψη, η γυναίκα δεν μένει τυχαία έγκυος. Όχι. Κάθε φορά εμπλέκεται ένας άντρας. Αλλά πολύ συχνά ο άντρας δε θέλει να γίνει μπαμπάς, οπότε αυτός φροντίζει, ώστε εκείνη να ξεφορτωθεί αυτό το μωρό, χωρίς να τον θεωρεί υπεύθυνο για τίποτα, αλλά να εξακολουθεί να το βλέπει ως κύριο! Έχει πάρει οδηγίες από το NotBabyDaddy. Το NBD Consulting είναι εδώ για να σας πει πώς να εφαρμόσετε τις στρατηγικές του στον εταιρικό κόσμο.

- Το NBD Consulting μας έχει εξοικονομήσει μια περιουσία.

- Οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να μιλήσουν με το αφεντικό τους ή το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού σχετικά με την έκτρωση εξαρχής, οπότε συνήθως καταλήγουν, με τον ένα ή άλλο τρόπο, να την πληρώνουν οι ίδιες. Η ύπαρξη πολιτικής αμβλώσεων απλά ενημερώνει τις γυναίκες ποιες είναι οι προσδοκίες μας εάν μείνουν έγκυες, ενώ ενημερώνει και τον κόσμο ότι κάνουμε το πολιτικά ορθό.

- Η πολιτική άμβλωσης μας επιτρέπει να περιορίσουμε σημαντικά και την πολιτική μας ως προς τις παροχές μητρότητας.

- Το αφεντικό σου είναι σαν το pro-choice αγόρι σου, που δεν θέλει να κρατήσεις αυτό το μωρό.

- Ωραία, οπότε πώς μπορούμε να καταφέρουμε τις γυναίκες να προτιμήσουν την επιλογή του «τερματισμού», ενώ παράλληλα θα διατηρούν μια σκληρή στάση για τα δικαιώματα των γυναικών στα μάτια του κόσμου; Απλό. Χρησιμοποιούμε τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιώ και εγώ όταν μιλώ με τις δικές μου έγκυες «φιλενάδες».

1ο Παράδειγμα

«Αυτό είναι ένα δικαίωμα της γυναίκας», Υποσημείωση:

Αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη.

2ο Παράδειγμα

«Αυτή η απόφαση είναι δική σου».

Υποσημείωση:

Δεν θα είμαι εκεί

εάν αποφασίσεις να το κρατήσεις.

3ο Παράδειγμα

«Είναι δικό σου σώμα και δική σου η επιλογή».

Υποσημείωση.

Δικό σου το σώμα δικό σου είναι και το πρόβλημα. Εάν θέλετε περισσότερα από αυτά, εγγραφείτε στο σεμινάριό μου.

Έχουμε καλά νέα κυρία, θα πληρώσουμε για τη πτήση σας έξω από την πολιτεία, για να διαμελίσετε το μωρό σας με αναρρόφηση ή λαβίδα, για να εξαγγειωθεί το αίμα του ή να του γίνει θανατηφόρα ένεση στο κεφάλι ή στη καρδιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στη δουλειά!

Ωχ… Αυτό δε θα ήταν κατάλληλο μήνυμα, όχι όχι, ας κόψουμε αυτό το μέρος, παρακαλώ.

Επιτρέψτε μου να μιλήσω προσωπικά εδώ για λίγο. Έχω περάσει από πολλές σχέσεις με γυναίκες. Ως αυτή τη στιγμή δεν έγινα «μπαμπάς μωρού» για πάνω από 16 φορές... και από αυτές τις γυναίκες, εγώ έχω οδηγήσει τις 13 στην κλινική της άμβλωσης, πήγαινε-έλα, και έχω πληρώσει προσωπικά για επτά «διαδικασίες» άμβλωσης. Αυτό είναι σχεδόν το μισό. Προς το παρόν, είμαι ακόμα ανύπαντρος κυρίες μου. Δεν έχω να σας πω για παιδιά από όσο καλά μπορώ να ξέρω. Αλλά μπορώ ειλικρινά να πω, ότι το καλύτερο μέρος όλου αυτού, είναι ακόμη καλύτερο και από τα χρήματα που μου έμειναν, Και είναι ότι γνωρίζω, γνωρίζω αυθεντικά, ότι είμαι ένας καλός άνθρωπος. Ένας σύμβουλος NBD, μπορεί να βοηθήσει να γίνεις και εσύ καλός άνθρωπος.

Αυτή είναι μια λίστα εταιρειών που απασχολούν αυτήν τη στιγμή το NBD Consulting.

Αυτοί είναι οι εταιρικοί σου NotBabyDaddies.

Είμαι περήφανος για όλους!

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko