Είμαι τόσο υπερήφανος για την κόρη μου με σύνδρομο Down! Μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο!

 
Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν γονέα από το να βλέπει το παιδί του να επιτυγχάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή, όπως είναι οι ακαδημαϊκοί του στόχοι! Παρόλο που πολλές τελετές αποφοίτησης φέτος έχουν ακυρωθεί λόγω της συνεχιζόμενης μετάδοσης του κοροναϊού, αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει τους γονείς να χαρούν για την επιτυχία των παιδιών τους. Ορισμένοι συγχαίρουν τους αποφοίτους τους μέσω  Zoom, άλλοι οργανώνουν τις δικές τους τελετές αποφοίτησης στο σπίτι. Ορισμένοι καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσουν την επιτυχία των παιδιών τους -  και ορισμένοι γίνονται ακόμη και viral για αυτό.


Ένας πατέρας κοριτσιού με συνδ. Down, ο Jay Handlin επέλεξε να γιορτάσει την αποφοίτηση   της κόρης του Rachel Handlin, με μια ανάρτηση στο Twitter. Έγραψε: «Αυτή είναι η κόρη μου  Rachel Handlin, απόψε πήρε το πρώτο της δίπλωμα ( Full Bachelor of Fine Arts Degree)  στη Φωτογραφία και τα Μέσα, από το California Institute of the Arts. Η Rachel έχει σύνδρομο Down. Είμαι και επισήμως ο πιο περήφανος πατέρας του κόσμου! Τολμήστε να με διαψεύσετε!»

photography degree down syndrome rachel jay handlin 03


Και ο Jay είναι δίκαια  εξαιρετικά υπερήφανος! Η επιτυχία της Rachel δεν είναι συνηθισμένη. Κατάφερε να επιτύχει τους στόχους της παρά τις δυσκολίες της κατάστασής της. Σύμφωνα με το Pediatric Therapy Network, από τα παιδιά με σύνδ. Down μόνο ένα στο εκατομμύριο ολοκληρώνει με επιτυχία τις σπουδές του στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

photography degree down syndrome rachel jay handlin 04

 
Ο πατέρας της, που δηλώνει ένας δυναμικός πατέρας με  μεγάλο ζήλο  σε θέματα ένταξης ατόμων με αναπηρία, μοιράστηκε την πρόοδό της Rachel ανεβάζοντας  φωτογραφίες δικές της και των δημιουργημάτων της  στο  Twitter. Πραγματικά, αυτές είναι η καλύτερη απόδειξη για το ταλέντο της. Και η μεγαλύτερη ενθάρρυνση για τους γονείς και τα αγαπημένα τους παιδιά με σύνδρομο Down!

 

Πηγή: boredpanda.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko