Μωρό γεννήθηκε μαζί με το σπιράλ που θα εμπόδιζε την ζωή του!

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες,  στο Βιετνάμ αυτό το καλοκαίρι γεννήθηκε ένα αγόρι μαζί με μια αντισυλληπτική συσκευή σπιράλ (IUD) που υποτίθεται ότι θα εμπόδιζε τη ζωή του από τη σύλληψη και την εμφύτευση.

Ευτυχώς, η μητέρα του επέλεξε τη ζωή. Η εφημερίδα «Sun» αναφέρει ότι το μωρό και η μητέρα του είναι και οι δύο υγιείς  μετά τη γέννησή του στο Διεθνές Νοσοκομείο Hai Phong στο Hai Phong του Βιετνάμ. Το νεογέννητο ζύγιζε 7 κιλά κατά τη γέννηση, σύμφωνα με την ιατρική έκθεση. Ο γιατρός της, Dr.Tran Viet Phuong, είπε ότι παρατήρησε το IUD να εξέρχεται όταν το μωρό γεννήθηκε και αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία. Η φωτογραφία του γιατρού που δείχνει το νεογέννητο να σφίγγει τη συσκευή αντισύλληψης στη γροθιά του έγινε πρόσφατα viral.

«Μετά το τοκετό, σκέφτηκα ότι ήταν συναρπαστικό το ότι κρατούσε το σπιράλ, οπότε τράβηξα μια φωτογραφία», είπε ο Phuong. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα της έδιναν τόση σημασία».

Η μητέρα του μωρού, η οποία δεν κατονομάζεται, είπε ότι είχε τοποθετήσει το IUD πριν από δύο χρόνια, αλλά έμεινε έγκυος. Η 34χρονη γυναίκα είπε ότι έχει και δύο μεγαλύτερα παιδιά. Παρόλο που ο ερχομός του γιου της δεν ήταν προγραμματισμένος, εκείνη επέλεξε τη ζωή του, γνωρίζοντας ότι είναι πολύτιμος και μοναδικός άνθρωπος και η ζωή του έχει σημασία.

 

Πηγή: lifenews.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko