Gianna Jessen: Εάν η άμβλωση έχει να κάνει με τα δικαιώματα των γυναικών, τότε ποια ήταν τα δικά μου; (Gianna Jessen testimony)

Από την ομιλία της Gianna Jessen προς στο Κογκρέσσο, στα πλαίσια της έρευνας για εμπόριο εμβρυικών οργάνων εκ μέρους της Planned Parenthood. 

Από τη Julie Roys,

09/09/15.

"Εάν η άμβλωση αφορά τα δικαιώματα των γυναικών, ποια ήταν τα δικά  μου;" Η Gianna Jessen απήυθυνε  σήμερα στη  Δικαστική επιτροπή της Βουλής των ΗΠΑ την  παραπάνω ερώτηση - και είχε τους δικούς της σοβαρούς λόγους. Πριν από σαράντα τρία χρόνια  η Jessen επέζησε με θαυματουργικό τρόπο από άμβλωση τρίτου τριμήνου με έγχυση άλατος. Σήμερα είπε την απίστευτη ιστορία της στην Ομοσπονδιακή Δικαστική Επιτροπή που διερευνά  την πρακτική της Planned Parenthood να συλλέγει προς πώληση ανθρώπινα μέλη και όργανα από εκτρωθέντα έμβρυα- ακόμη και από εκείνα που ίσως να είχαν γεννηθεί ζωντανά. Ακολουθεί το βίντεο και η  μαρτυρία της Jenssen, συμπεριλαμβανομένων μερικών φωτογραφιών που την αφορούν και υπέβαλε ως αποδεικτικά στοιχεία.

Καλημέρα σας, 

Το όνομά μου είναι  Gianna Jessen και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να καταθέσω σήμερα εδώ. Η βιολογική μου μητέρα ήταν έγκυος επτάμιση μηνών όταν πήγε στην Planned Parenthood  που την συμβούλεψε να  κάνει έκτρωση τρίτου τριμήνου με αλατούχο διάλυμα.

Αυτή η μέθοδος έκτρωσης καίει το μωρό μέσα και έξω, τυφλώνει και προκαλεί ασφυξία στο παιδί, το οποίο γεννιέται στη συνέχεια νεκρό, συνήθως μέσα σε 24 ώρες. Εδώ θα ήθελα να σας δείξω τη φωτογραφία μου για να δείτε από τί επέζησα. Αντί όμως να πεθάνω, μετά από 18 ώρες καψίματος μέσα στη μήτρα της μητέρας μου, γεννήθηκα ζωντανή  σε μια κλινική εκτρώσεων στο Λος Άντζελες, στις 6 Απριλίου 1977. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το  ιατρικό μου αρχείο. Το ιατρικό μου αρχείο αναφέρει: "Γεννημένη ζωντανή  μετά από άμβλωση με άλας" στις 6 π.μ. Νίκη!!!

Ευτυχώς, ο γιατρός δεν είχε πιάσει ακόμη δουλειά. Αν ήταν εκεί, θα με είχε αποτελειώσει  με στραγγαλισμό, πνιγμό ή θα με άφηνε εγκαταλειμμένη για να πεθάνω. Αντ' αυτού, μια νοσηλεύτρια κάλεσε ένα ασθενοφόρο και με διακόμισαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν περίμεναν να ζήσω.

Επέζησα όμως. Αργότερα διαγνώσθηκα με εγκεφαλική παράλυση, η οποία προκλήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό μου, ενώ επέζησα της έκτρωσης. Υποτίθεται πως ποτέδεν θα μπορούσα να στηρίζω το κεφάλι μου ή να περπατάω. Όμως το κάνω. Και η εγκεφαλική παράλυση είναι ένα μεγάλο δώρο για μένα.

Τελικά τοποθετήθηκα σε ανάδοχη οικογένεια και αργότερα υιοθετήθηκα. Ακούστε το καθαρά. Συγχωρώ τη βιολογική μου μητέρα. Μέσα στον πρώτο χρόνο από τη γέννησή μου, χρησιμοποιήθηκα ως μάρτυρας σε μια περίπτωση που ένας γιατρός είχε συλληφθεί να στραγγαλίζει ένα παιδί με σκοπό το θάνατο, αφού γεννήθηκε ζωντανό.

Η Μάργκαρετ Σάνγκερ, ιδρύτρια της Planned Parenthood, δήλωσε τα εξής: "Το πιο συμπονετικό πράγμα που έχει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια σε ένα από τα μέλη-βρέφη της είναι να το σκοτώσει". - Margaret Sanger, “Woman and the New Race”

Η Planned Parenthood δεν ντρέπεται για το τι έχει  κάνει ή εξακολουθεί να κάνει. Αλλά οφείλουμε και θα δώσουμε λογαριασμό ως έθνος, ενώπιον του Θεού, για την αδιαφορία μας και για τη δολοφονία περισσότερων από 50 εκατομμυρίων παιδιών στη μήτρα.

Κάθε φορά που διστάζουμε ως άτομα και αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το κακό, αναρωτιέμαι: πόσες ζωές χάθηκαν από τη σιωπή μας, τη στιγμή που διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε αγαπημένοι με τους ανθρώπους και δεν προσβάλλουμε κανέναν; Πόσα παιδιά έχουν πεθάνει, έχουν διαμελισθεί και πωλούνται τα κομμάτια τους, για το εγώ μας, για την άνεσή μας και για την ανηθικότητά μας; Πόσες Lamborghini αγοράστηκαν με το αίμα των αθώων παιδιών; Το αίμα τους κραυγάζει προς στον Κύριο από τη γη, όπως το αίμα του Άβελ. Κανένα από αυτά δεν είναι ξεχασμένο από Εκείνον.

Θα ήθελα να ρωτήσω Planned Parenthood 43 χρόνια μετά τις ακόλουθες ερωτήσεις: Εάν η άμβλωση αφορά στα δικαιώματα των γυναικών, τότε ποια  ήταν τα δικά μου; Χρησιμοποιείτε συνεχώς το επιχείρημα "Εάν το μωρό είναι ανάπηρο, πρέπει να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη", σαν να μπορούσατε να αξιολογήσετε την ποιότητα της ζωής κάποιου. Είναι η ζωή μου λιγότερο πολύτιμη λόγω της εγκεφαλικής παράλυσής μου;

Έχετε αποτύχει, μέσα στην αλαζονεία και την απληστία σας, να δείτε ένα πράγμα: πως συχνά συμβαίνει να διδασκόμαστε τη σοφία από τους ασθενέστερους από εμάς- κάτι που λείπει πάρα πολύ στο έθνος μας σήμερα. Και είναι και τα δύο, η ανοησία μας  και η ντροπή μας που μας τυφλώνουν ώστε να μή μπορούμε να δούμε την ομορφιά μέσα στην δυσκολία.

Η Planned Parenthood χρησιμοποιεί την εξαπάτηση, τη διαστρέβλωση της γλώσσας και συνθήματα, όπως το "δικαίωμα της γυναίκας να επιλέξει", για να επιτύχει τους οικονομικούς της στόχους.

Θα δείξω πόσο καλά χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική χρησιμοποιώντας την ακόλουθη τοποθέτηση: "Η δεκτικότητα των μαζών είναι πολύ περιορισμένη, η νοημοσύνη τους είναι μικρή, αλλά η δύναμή τους να ξεχνούν είναι τεράστια. Ως συνέπεια, όλη η αποτελεσματική προπαγάνδα πρέπει να περιοριστεί σε πολύ λίγα σημεία και πρέπει να αγκιστρωθεί σε αυτά τα συνθήματα μέχρι και το τελευταίο μέλος του κοινού να καταλάβει ό,τι εσύ θέλεις να καταλάβει από το σύνθημά σου ». - Αδόλφος Χίτλερ.

Συχνά ακούμε ότι άν η Planned Parenthood στερηθεί των πόρων, θα υπάρξει κρίση για την υγεία των γυναικών χωρίς τις υπηρεσίες που παρέχει. Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Τα κέντρα υποστήριξης εγκυμοσύνης υφίστανται σε πανεθνικό επίπεδο ως δυνητική επιλογή για την γυναίκα που βρίσκεται σε κρίση. Όλες οι υπηρεσίες τους είναι δωρεάν και εμπιστευτικές, και μπορούν να επιτευχθούν με την αποστολή μηνύματος: "HELPLINE" στο 313131. Υπάρχει πρόσβαση στις ζωτικής σημασίας εξετάσεις για τις γυναίκες, εκτός της Planned Parenthood. Δεν είμαστε έθνος χωρίς επιλογές.

Η Planned Parenthood εισπράττει $ 500 εκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων ετησίως, με κύριο σκοπό να καταστρέψει και να διαμελίσει τα μωρά. Μη μου πείτε ότι δεν είναι παιδιά. Ο καρδιακός παλμός το αποδεικνύει. Το ίδιο ισχύει και για το 4D υπερηχογράφημα. Το ίδιο αποδεικνύω και εγώ, αλλά και το γεγονός ότι πωλούν ανθρώπινα όργανα για το κέρδος. Μη μου πείτε ότι αυτό είναι θέμα μόνο της γυναίκας. Χρειάζεται τόσο ένας άνδρας όσο και μια γυναίκα για να δημιουργήσουν ένα παιδί.

Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μιλήσω στους άνδρες που με ακούνε: Είστε γεννημένοι για μεγαλείο. Γεννηθήκατε για να υπερασπιστείτε γυναίκες και παιδιά. Όχι να μας χρησιμοποιείτε και να  μας εγκαταλείπετε, ούτε να κάθεστε αδιάφοροι, ενώ ξέρετε ότι μας βλάπτουν. Σας ζητώ να είστε γενναίοι.

Εν κατακλείδι, επιτρέψτε μου να πω: Είμαι ζωντανή από τη δύναμη του Ιησού Χριστού και μόνο. Εν Αυτώ ζώ, κινούμαι και έχω εμπιστευτεί την ύπαρξή μου. Χωρίς Αυτόν δεν θα είχα τίποτα. Μαζί Του, έχω τα πάντα.

 

Πηγή: http://julieroys.com/gianna-jessen/

 

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko