Γνωρίστε την μικρή Ολίβια! Μια ματιά στην Ανθρώπινη Ζωή μέσα στη Μήτρα, όπως δεν την αντικρύσατε ποτέ! (Meet Baby Olivia A Never Before Seen Look At Human Life In The Womb)

 
Από την LiveAction

Από τον μονοκύτταρο άνθρωπο έως το κοριτσάκι που κτυπά η καρδιά του, έχει εγκεφαλικά κύματα και δάχτυλα στα μικρά του χέρια και πόδια, η Ολίβια δείχνει την εκπληκτική ομορφιά κάθε μοναδικής ζωής μέσα στη μήτρα.

Το φιλμ "Baby Olivia" δημιουργήθηκε από τη Live Action και ελέγχθηκε από ειδικούς ιατρούς με σκοπό να δείξει στο κοινό τη θαυμαστή ζωή ενός μωρού που μεγαλώνει μέσα στη μήτρα.

Αυτό το βίντεο με επιστημονική ακρίβεια παρακολουθεί και περιγράφει την ανθρώπινη ζωή από τη στιγμή που ξεκινά ως τον τοκετό για να αποδείξει την ανθρώπινη φύση των αγέννητων παιδιών σε κάθε στάδιο της ανθρώπινης ανάπτυξης.

Γνωρίστε την Μικρή Ολίβια! Μια ματιά στην Ανθρώπινη Ζωή μέσα στη Μήτρα, όπως δεν την είδατε ποτέ!

 

Σημείωση: Η ηλικία κυήσεως σε αυτό το βίντεο υπολογίζεται από την στιγμή της γονιμοποίησης και όχι από την ημερομηνία τελευταίας εμμήνου ρύσεως, (ΤΕΡ).
Η ηλικία κύησης υπολογιζόμενη με βάση την ΤΕΡ, είναι μεγαλύτερη κατά περίπου δύο εβδομάδες σε σχέση με την ηλικία κύησης με βάση την γονιμοποίηση.

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=S-lQOooYAs8


 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko