Η.Π.Α.: Απαγόρευση από δικαστή του εκτρωτικού χαπιού

 

Στις 7 Απριλίου ο ομοσπονδιακός δικαστής του Τέξας Matthew J. Kacsmaryk, εξέδωσε την ηρωική απόφαση πως το εκτρωτικό χάπι Μιφεπριστόνη εγκρίθηκε παράνομα στις ΗΠΑ από τον FDA. Η απόφαση θέτει τις βάσεις για την απαγόρευση της διάθεσής του. Το χάπι που από το 2000 σκοτώνει τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας, τα μωρά της μήτρας, έχει ήδη 5,6 εκ. θύματα μόνο στις ΗΠΑ, όπου επιπλέον ενοχοποιήθηκε για αύξηση 500% στις επισκέψεις των μητέρων τους στα επείγοντα. Προκαλεί αιμορραγία, σήψη, ναυτία, εμέτους, διάρροιες, λιποθυμικά επεισόδια, επιπλοκές από Rh ευαισθητοποίηση, από τις έκτοπες κυήσεις, ατελείς αμβλώσεις που καταλείπουν υπολείμματα εμβρύων, στείρωση, και υποθάλπει την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών. Επιπλέον έχουν αναφερθεί από τη χρήση του 28 θάνατοι μητέρων.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν συγκινεί τις φαρμακοβιομηχανίες. Τριακόσια στελέχη τους στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Έλληνα εβραϊκής καταγωγής, Άλμπερτ Μπουρλά, πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο από τους ιατρικές και όχι μόνο επιτροπές της Ελλάδας, ζήτησαν μέσω μιας κατάπτυστης επιστολής να ακυρωθεί η δικαστική απόφαση, καθώς «δημιουργεί ρυθμιστική αβεβαιότητα, υπονομεύει τις επενδύσεις, την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και το κύρος του FDA».

Ας πεθαίνουν τα παιδιά, ας πεθαίνουν οι γυναίκες, ας ταλαιπωρούνται ατέλειωτα από τις επιπλοκές του φαρμάκου, σημασία έχει να σωθούν οι βιομηχανίες και τα κέρδη τους. Πρόκειται για θράσος, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, καταπάτηση των κανονισμών ασφαλείας και απαράδεκτες ιδεολογικές παρεμβάσεις σε θέματα υγείας με θύματα τα πλέον ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, τις έγκυες γυναίκες και τα αγέννητα παιδιά.

apagorefsi apo dikasti tou ektrotikoy xapioy 02  
Δικαστής Matthew J. Kacsmaryk


Περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να μην ενδώσει στην έντεχνα καλυμμένη απληστία και ανηθικότητα, προδίδοντας αυτούς που τάχθηκε να υπηρετεί.

Πηγές πληροφοριών:

https://www.lifesitenews.com/news/ohio-in-just-16-months-abortion-pills-caused-125-serious-complications-put-5-women-in-the-hospital/  

https://www.lifesitenews.com/news/bidens-press-secretary-repeats-lie-that-abortion-pill-is-safe-for-women/

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko