Πρόωρο μωρό βρέθηκε Ζωντανό στο Ψυγείο του Νεκροτομείου (Preemie Found Alive In Morgue Fridge)

 
Ένα μωρό που για ευνόητους λόγους ονομάστηκε Λάζαρος, δηλώθηκε ως νεκρό μετά τη γέννησή του στις 23 εβδομάδες. Ήταν τέσσερις μήνες νωρίτερα από το κανονικό. Αλλά δεν ήταν στ΄ αλήθεια νεκρό. Ήταν ζωντανό και πάλεψε ώρες για την ζωή του μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου.

Σε μια κοινωνία που συχνά επαίρεται για τον θάνατο και την καταστροφή της έκτρωσης, αυτό το μικρό παιδί είναι μια απόδειξη της ανθρώπινης φύσης και της αντοχής των πολύ μικρών μωρών.

-«Είμαι εδώ»

-«Συνέχισε να αγωνίζεσαι πολύτιμο μικρούλι»

-«Αγωνίσου, αγαπημένο μου»

Αυτό το πρόωρο μωρό των 23 εβδομάδων, ο Λάζαρος, διασώθηκε αφού πρώτα κατά λάθος δηλώθηκε ως νεκρό στις 21 Οκτωβρίου. Εκείνο το πρωί, ο γιατρός έφερε στον κόσμο τον Λάζαρο, στις 4:29 τα ξημερώματα, και τον δήλωσε ως νεκρό. Ο γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του και έβαλε το μωρό μέσα σε ένα ψυγείο-νεκροθάλαμο. Στις 10 το πρωί ήλθαν από το γραφείο τελετών για να παραλάβουν το σώμα, και να το παραδώσουν στους γονείς του για την κηδεία. Αλλά το μωρό βρέθηκε ζωντανό, κινούνταν και ανέπνεε. Μιλάμε για 6 ώρες σε ένα ψυγείο.

6 ώρες αγώνα και επιμονής

Για ένα πρόωρο μικρούλι 23 εβδομάδων, που κανονικά είναι αδύνατον να επιβιώσει χωρίς την φροντίδα της Μονάδας Νεογνών. Όταν ο πατέρας ανακάλυψε ότι ο γιός του ήταν ζωντανός, τον ονόμασε Λάζαρο. Και επιπλέον κατέγραψε αυτό το βίντεο.

-«Είμαι εδώ»

-«Συνέχισε να αγωνίζεσαι πολύτιμο μικρούλι»

(στους άλλους) «-Το μωρό κλαίει. Κλαίει συνεχώς. Είναι ζωντανό».

-«Ναι, σε έχουμε μαζί μας»

(Δεν ακούγεται)

-«Μικρέ μου, Αγωνίσου, μικρό μου αγόρι, ο Θεός να φυλάει το μωρό μου! Και είναι μαζί σου, γιατί είσαι ζωντανό!»

Το περιστατικό συνέβη σε ένα Νοσοκομείο στο Puebla στο Mexico, και κατόπιν το μωρό οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Οι υποστηρικτές των εκτρώσεων αρνούνται την ανθρώπινη φύση και την αξία των αγέννητων παιδιών για να δικαιολογήσουν τη θανάτωσή τους. Αλλά αυτό το μωρό των 23 εβδομάδων, αδιαμφισβήτητα αποδεικνύει την ανθρώπινη φύση τους και την ικανότητα επιβίωσής τους. Ο Λάζαρος έλαβε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και αναμένεται να ξεπεράσει τις αντιξοότητες.

«Συνέχισε τη μάχη, μικρούλη».

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=c8wPeJAryKI

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko