Τί είναι η φαρμακευτική έκτρωση, δηλαδή το χάπι της άμβλωσης;


(Πηγή «επιστημονικής» ενημέρωσης: https://vimeo.com/291915797)

 

Από: IPPF

Σχόλιο «Αφήστε με να ζήσω!»: Επειδή η “επιστήμη” αναφέρεται ως το δυνατό χαρτί της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία μας, παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες λεπτομέρειες από τα βίντεο του μεγαλύτερου συμβούλου σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο κόσμο και συμβούλου αναφοράς και στα δικά μας «επιστημονικά» σχολικά προγράμματα. Στο συγκεκριμένο άρθρο εξετάζουμε το φιλμάκι για την φαρμακευτική άμβλωση. Διαπιστώνουμε κάποιες μικρές «τυχαίες» παραλείψεις..….  Που όμως εκτός από παραπλανητικές μπορεί να αποβούν και μοιραίες για τη γυναίκα.

____________________

Τί είναι η φαρμακευτική έκτρωση, δηλαδή το χάπι της άμβλωσης;

00:13 Είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος να λήξει μια εγκυμοσύνη.

Από την αρχή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 24 γυναίκες, έχουν γίνει χιλιάδες αναφορές για παρενέργειες, ενώ έχουν λήξει πάνω από 4.000.000 ΟΧΙ εγκυμοσύνες, αλλά ζωές αγέννητων παιδιών.

00:41 Η μιφεπριστόνη μπλοκάρει την προγεστερόνη την ορμόνη που ρυθμίζει την εγκυμοσύνη.

Η προγεστερόνη δεν ρυθμίζει εγκυμοσύνη, αλλά προάγει την ανάπτυξη του εμβρύου. Το φιλμάκι ενώ αναφέρει τη δράση της μισοπροστόλης εντέχνως ΔΕΝ αναφέρει τη δράση της μιφεπριστόνης που είναι η νέκρωση του εμβρύου.

00:45 Η μισοπροστόλη προκαλεί συσπάσεις που αδειάζουν τη μήτρα.

ΔΕΝ αδειάζουν τη μήτρα, αλλά αποβάλλουν ένα νεκρό σχηματισμένο παιδί ηλικίας έως και 12 εβδομάδων δηλαδή έναν πλήρως σχηματισμένο άνθρωπο.

01:18 Στο σχεδιάγραμμα και στο κείμενο υποδηλώνεται μόνο η αποβολή ενδοθηλίου.

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φαίνεται η αποβολή του νεκρωμένου παιδιού.

01:32 Στις παρενέργειες δεν αναφέρεται το ποσοστό αποτυχίας της μεθόδου, που κατά δική τους δήλωση στις καλύτερες περιπτώσεις είναι για το συνδυασμό χαπιών στο 2%, ενώ για τη λήψη μεμονωμένου χαπιού 15-25%.

Δηλαδή δεν αναφέρεται πως εκτός των άλλων παρενεργειών, σε ένα μεγάλο ποσοστό θα υπάρξει παραμονή τμημάτων του νεκρωμένου παιδιού μέσα στο σώμα της μητέρας, είτε γιατί πρόκειται για εξωμήτρια κύηση, είτε γιατί απέτυχε η μέθοδος και η γυναίκα θα αιμορραγεί, θα γίνει εμπύρετη, σηπτική, θα πεθάνει….

01:55 Να έχει προβλέψει η γυναίκα το τρόπο που  θα προσέλθει στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών εάν βρεθεί σε ανάγκη..

ΔΕΝ της εξηγούν πως με βάση τα ποσοστά αποτυχίας είναι βέβαιο πως θα βρεθεί σε ανάγκη. Η γυναίκα που πίστεψε πως η μέθοδος είναι ασφαλής, που απέκρυψε το ζήτημα της εγκυμοσύνης και της άμβλωσης, που είναι μόνη της, ή είναι θύμα εκβιαστικού συντρόφου, που κατοικεί μακριά από ειδικές υγειονομικές δομές, πώς θα προσεγγίσει το Νοσοκομείο και θα  χειριστεί αυτό το θέμα ζωής και θανάτου;

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko