Η Φαρμακευτική Άμβλωση. Μέρος από την ταινία «Unplanned». (This is What a Chemical Abortion Really Looks Like – «Unplanned»)

 

20 Απριλίου 2020.

Σε αυτό το πλάνο της ταινίας «Unplanned» περιγράφεται η φαρμακευτική άμβλωση της πρωταγωνίστριας Abby Johnson. Η Abby Johnson (γεν. 1980) είναι υπαρκτό πρόσωπο. Υποστηρίκτρια του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση και έχοντας πραγματοποιήσει η ίδια δύο αμβλώσεις, τιμήθηκε ως η διευθύντρια της χρονιάς (2009) για την Planned Parenthood. Μέσα όμως από τα γεγονότα που βίωσε εκεί, και συγκλονισμένη μετά από το κομμάτιασμα ενός παιδιού, στο οποίο συνεργάστηκε και η ίδια, αποχώρησε κατά το 2009, καταγγέλλοντας τη διαφθορά και τα γενόμενα. Αφιέρωσε έκτοτε τη ζωή της στην υπηρεσία των εργαζομένων στο χώρο της άμβλωσης που επιθυμούν να αποχωρήσουν και στην υπεράσπιση του αγέννητου παιδιού.(1)

Εδώ, περιγράφεται η προσωπική της φαρμακευτική άμβλωση. Η εξαιρετικά επικίνδυνη χημική άμβλωση αποτελεί διαδικασία που προωθείται έντονα στις μέρες μας μέσα από κύκλους επιχειρηματικούς, φαρμακευτικούς, ιατρικούς, νομικούς, και ακτιβιστικούς ιδεολογικά προσανατολισμένους. Πρόκειται πάντα για αφαίρεση της  ζωής ενός ζωντανού αγέννητου παιδιού, αλλά αυτό που έχει σημασία στη φαρμακευτική άμβλωση είναι να γνωρίζει η γυναίκα πως εάν αλλάξει έγκαιρα γνώμη η έκτρωση μπορεί να αναστραφεί.(2)

 

Μετάφραση Ταινίας:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗ ΤΟΥ  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ.

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ RU-486, ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ  ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ www.abortionpillreversal.com ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ.

 

Πηγή στοιχείων εισαγωγής:

1. https://en.wikipedia.org/wiki/Abby_Johnson_(activist)

2. https://www.abortionpillreversal.com/

 

Πηγή ταινίας:

https://www.youtube.com/watch?v=iMO9QZVh3Mk&feature=youtu.be

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko