ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΤΙΚΟΥ ΧΑΠΙΟΥ - Μιά Νέα Επιλογή για τις Γυναίκες (ABORTION PILL REVERSAL - A New Choice for Women)

  
Έχεις πάρει το εκτρωτικό χάπι, αλλά το ξανασκέπτεσαι;

Πρέπει να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου και ίσως δεν είναι πολύ αργά.

Το εκτρωτικό χάπι, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, στην πραγματικότητα συνίσταται από δύο χάπια. Το πρώτο ονομάζεται Μιφεπριστόνη.

Η Μιφεπριστόνη είναι αναστολέας της προγεστερόνης. Η προγεστερόνη είναι μιά ορμόνη που είναι σημαντική για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκυμοσύνη.

Το δεύτερο χάπι προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα, με τις οποίες αποβάλλεται το νεκρό παιδί.

Μιά αγωγή γνωστή ως «Αγωγή αναστροφής της δράσης του Εκτρωτικού χαπιού», έχει ήδη αναπτυχθεί και είναι ένα ικανό αντίδοτο στη δράση της Μιφεπριστόνης.

Στον πυρήνα της αγωγής βρίσκεται ένα σκεύασμα προγεστερόνης. Το σκεύασμα έχει σχεδιασθεί ώστε να εξουδετερώσει τα ανασταλτικά αποτελέσματα της Μιφεπριστόνης πάνω στη φυσική προγεστερόνη της κύησης.

Αυτή η νέα επιλογή για τις γυναίκες έχει αναστατώσει τους υποστηρικτές της άμβλωσης διότι απειλεί το παραμύθι τους, πως  οι γυναίκες δεν αλλάζουν γνώμη, ούτε μετανιώνουν όταν ξεκινήσουν να εκτρώνουν το μωρό τους.

Dr. Daniel Grossman,

Γυναικολόγος που υποστηρίζει τις Αμβλώσεις, University of California, San Francisco.

– Στην πραγματικότητα τέτοια πράγματα δεν γίνονται....

Caroline Montarressy- Tehrani. VICE NEWS.

– Το πρόβλημα είναι η φαρμακευτική αγωγή ή σχετίζεται με την ιδεολογική τοποθέτηση πάνω στην άμβλωση;

– Όχι (δεν αφορά στην αγωγή).  Φυσικά και αφορά την ιδεολογία του θέματος και την ρητορική του, καταλαβαίνεται... έχει να κάνει με όλη αυτή τη σχετική συζήτηση ...

– Η αναστροφή κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν πως οι γυναίκες στην πραγματικότητα έχουν πολλές εσωτερικές συγκρούσεις στην απόφασή τους...

– Όπως και αν έχει, η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες όντως μετανοούν για την άμβλωση που ξεκίνησαν.

Το γεγονός πως εκατοντάδες γυναίκες ήδη έχουν ήδη ζητήσει, και έλαβαν αυτή την αγωγή, αποτελεί απόδειξη αυτής πραγματικότητας.

Dr. George Delgato, Σύμβουλος ιατρός, στο Abortion Pill Reversal Network (Διαδικτυακή ομάδα Αναστροφής του χαπιού της Άμβλωσης).

– Δεν διαπιστώσαμε ως τώρα καμιά απολύτως σοβαρή παρενέργεια σε αυτή τη θεραπεία, και από τα μωρά που γεννήθηκαν μετά από αυτή, κανένα δεν παρουσίασε αξιοσημείωτη διαταραχή της διάπλασης.

Η προγεστερόνη είναι μιά φυσική ορμόνη, είναι εγκεκριμένη από τον FDA (Food and Drug Administration) για τις έγκυες γυναίκες, έχει χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες στειρότητας για πάνω από 50 χρόνια.

Έως σήμερα, με αυτή τη θεραπεία σώθηκαν και γεννήθηκαν υγιή πάνω από 500 μωρά.

Για περισσότερες πληροφορίες, πληκτρολογήστε www.abortionpillreversal.com

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=FSK9ptRccYM

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko