«Παράθυρο στη μήτρα»! (ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

 

Μια εξαιρετική εφαρμογή  μας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με το αγέννητο μωρό.  Όχι μόνο εκπαιδεύει, αλλά αποτελεί επίσης μια ισχυρή καταδίκη της άμβλωσης!

Lila Rose, ιδρύτρια της Live Action

Lifesitenews.com, Ashley Sadler

Η νέα διαδικτυακή εφαρμογή της Live Action «Window to the Womb» είναι ένα παράθυρο στη μήτρα που μας αφήνει να προσεγγίσουμε από κοντά την ανάπτυξη των αγέννητων μωρών. Το «Window to the Womb», όχι μόνο εκπαιδεύει στη πραγματικότητα της ανθρώπινης ζωής στη μήτρα, αλλά αποτελεί επίσης μια ισχυρή καταδίκη της άμβλωσης, σύμφωνα με την ιδρύτρια της Live Action, Lila Rose.

Οι χρήστες με τη βοήθεια της εφαρμογής, μπορούν να βλέπουν τη θαυματουργή ανάπτυξη των μωρών από τη στιγμή της γονιμοποίησης μέχρι τη γέννηση, μέσα από μια αμερόληπτη και επιστημονικά ακριβή περιγραφή της ανθρώπινης δημιουργικής πορείας!

Είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης στην διαφοροποίηση και την ανάπτυξη ενός ανθρώπινου μωρού από το στάδιο του μικροσκοπικού «ζυγώτη» μέχρι το  τελειόμηνο βρέφος της 40ης  εβδομάδας κύησης. Οι ηλικία κύησης (σε εβδομάδες) υπολογίζονται με βάση τη τελευταία έμμηνο ρύση, ενώ συγχρόνως παρέχεται και η ηλικία σε ημέρες από τη σύλληψη!

Η εφαρμογή εξηγεί ότι ο όρος «έμβρυο» απλώς «αναφέρεται στην ηλικία και το στάδιο ανάπτυξης ενός ανθρώπου», παρομοίως με τους όρους «βρέφος», «νήπιο», «έφηβος» και «ενήλικας». Με κανένα τρόπο δεν υπαινίσσεται πως δεν είναι άνθρωπος από την δημιουργία του.


Κάντε ''κλικ'' στην παρακάτω εικόνα για να μπείτε στην εφαρμογή:

 
Οι χρήστες βλέπουν την ανάπτυξη του εικονικού παιδιού, ενός μικρού αγοριού ή ενός κοριτσιού, σε ένα γρήγορο -time-lapse video, που πλαισιώνεται από ορχηστρική μουσική πιάνου. Μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες περιόδους ανάπτυξης όπου και θα δουν (αν επιθυμούν) στιγμιότυπα στη ζωή του παιδιού και θα κάνουν κλικ σε πλαίσια κειμένου όπου περιγράφονται οι επιστημονικές πραγματικότητες εκείνης της περιόδου, ακόμη και στα πρώτα στάδια ανάπτυξης όπου πολλά ευάλωτα μωρά δολοφονούνται βίαια.

Ένα παράθυρο, π.χ ενημερώνει ότι το «φύλο, εθνικότητα, χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών και αμέτρητα άλλα χαρακτηριστικά του παιδιού έχουν ήδη καθοριστεί από τη στιγμή της σύλληψης». Ένας άλλο σημειώνει ότι «ο καρδιακός παλμός ενός παιδιού μπορεί να ανιχνευθεί μόλις στις 22 ημέρες», ενώ αλλού επισημαίνεται ότι στις μόλις 6 1/2 εβδομάδες «εμφανίζονται τα τμήματα του εγκεφάλου που συνθέτουν το δεξί και το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο», τα οποία θα «ελέγξουν τη σκέψη, την ομιλία, ακοή, όραση, εκούσια κίνηση, μνήμη και πολλές άλλες λειτουργίες».

Τα δάχτυλα του βρέφους αρχίζουν να αναπτύσσονται στις 7 1/2 εβδομάδες ενώ στις 8 εβδομάδες μπορούν να καταγραφούν τα εγκεφαλικά κύματα και αναπτύσσονται τα οστά. Η ανάπτυξη του εμβρύου συνεχίζεται και παρουσιάζεται μέχρι το μωρό να αναπτυχθεί πλήρως και να είναι έτοιμο να βγει από τη μήτρα.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ακριβή, επιστημονικά δεδομένα για να δείξει την πραγματικότητα της ανθρώπινης ζωής σε αντίθεση με τα ψέματα που διασπείρει η βιομηχανία των αμβλώσεων.

Οι υποστηρικτές των αμβλώσεων κάνουν τα πάντα για να θολώσουν τα νερά γύρω από αυτά που δηλώνει η επιστήμη για την ζωή. Μία από τις τακτικές τους είναι να εμποδίζουν την έγκυο γυναίκα να βλέπει την εικόνα του μωρού της που αναπτύσσεται στη μήτρα της. Γνωρίζουν την αλήθεια και πως η πληροφορία δίνει δύναμη. «Εάν μια γυναίκα αποκτήσει δύναμη με τις πληροφορίες για την ανθρώπινη ζωή που έχει μέσα της, είναι λιγότερο πιθανό να επιλέξει τη βία της άμβλωσης», δηλώνει η πρόεδρος της Live Action.

Οι έγκυες μαμάδες σίγουρα θα προβληματιστούν για την άμβλωσή τους όταν δουν μια εικόνα υπερήχων του μωρού τους. Αυτή η αλήθεια έχει ενεργοποιήσει μια σειρά από νομοθετικές προσπάθειες κατά το παρελθόν, που επιδιώκουν να βλέπουν οι γυναίκες στους υπερήχους τα μωρά τους πριν αποφασίσουν για άμβλωση. Αυτή  η εφαρμογή προχωρά ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας με ζωηρά χρώματα τη ζωντανή πραγματικότητα της ζωής ενός παιδιού πριν τη γέννηση.

Αλλά εκτός από τις μητέρες, η εφαρμογή αποτελεί μια «εξαιρετική πηγή ενημέρωσης» και για όλους τους φίλους της αγέννητης ζωής. Είναι «ένα οπτικά ισχυρό εργαλείο» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από «οποιονδήποτε για να υπερασπιστεί τη ζωή», δήλωσαν υπεύθυνοι πολλών pro-life οργανώσεων.

Η διαδραστική εφαρμογή της Live Action  προσφέρθηκε αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κυκλοφόρησε τη δική του εφαρμογή για παρόχους υγείας, η οποία προωθεί τα ψέματα του κλάδου των αμβλώσεων σχετικά με τις αμβλώσεις.

Ο ΠΟΥ, δυστυχώς, πιέζει για την «πλήρη αποποινικοποίηση των αμβλώσεων» και υποστηρίζει νόμους και πολιτικές που επιτρέπουν «να είναι διαθέσιμη η άμβλωση κατόπιν επιθυμίας της γυναίκας, του κοριτσιού ή άλλου εγκύου ατόμου [εννοεί τους τρανς άντρες……]» σε οποιοδήποτε σημείο της εγκυμοσύνης της. Τίθεται επίσημα ενάντια στους νόμους υπέρ της αγέννητης ζωής. Σε αυτούς τους νόμους συμπεριλαμβάνονται οι υποχρεωτικές περίοδοι αναμονής, η εξουσιοδότηση από τους κηδεμόνες για τα ανήλικα κορίτσια και οι υποχρεωτικοί υπέρηχοι πριν από την πραγματοποίηση των αμβλώσεων.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko