Μητέρα 6 παιδιών κάνει επέμβαση για να «αλλάξει φύλο», με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του αγέννητου 7ου παιδιού της

   

Από το «Αφήστε με να ζήσω!»

Γυναικολογική Κλινική στην Αυστραλία σκότωσε ένα αγέννητο παιδί πραγματοποιώντας υστερεκτομή σε μια γυναίκα που ήθελε να γίνει άντρας.

Η 38χρονη Αυστραλέζα Jesse Pohlner, παντρεμένη με έξι παιδιά, αποφάσισε να αλλάξει φύλο και προχώρησε σε υστερεκτομή στο  Royal Women’s Hospital της Melbourne, Australia στο 2021. Η  χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε ενώ η γυναίκα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή το παιδί που μεγάλωνε μέσα της. (1)

Όπως δήλωσε η Pohlner, το νοσοκομείο δεν έκανε τεστ κυήσεως πριν τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μήτρας (στα πλαίσια της «αλλαγής φύλου») και εκείνη «μπέρδεψε» την πρωινή της ναυτία, με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Το νοσοκομείο, πριν την επέμβαση, της ζήτησε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων με «ναι ή όχι» και οι ερωτήσεις αυτές κατέληξαν τελικά ότι δεν ήταν απαραίτητο να γίνει τεστ κυήσεως….

Το πρωί μετά την υστερεκτομή, οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι ήταν έγκυος και το μωρό της ήταν πια νεκρό. Λόγω των ιατρικών χειρισμών, η αναμενόμενη τρίωρη χειρουργική επέμβαση μετατράπηκε  σε χειρουργείο εννέα ωρών με μια εβδομάδα παραμονής στη μονάδα εντατικής. Η Pohlner δήλωσε πως εάν γνώριζε την εγκυμοσύνη της θα ήθελε να τη συνεχίσει και να γεννηθεί το παιδί της.

Το Royal Women’s Hospital άλλαξε έκτοτε την πολιτική του, και η νέα διαδικασία περιλαμβάνει και εξέταση αίματος για να αποκλειστεί η κύηση. Το νοσοκομείο δήλωσε επίσης πως η γυναίκα θα έχανε τη μήτρα της ούτως ή άλλως γιατί ο πλακούντας αναπτυσσόταν μέσα σε ουλή προηγηθείσας καισαρικής τομής, (placenta accreta). Η απώλεια της μήτρας ίσως συνέβαινε, αλλά η εάν η κύηση είχε διαγνωσθεί έγκαιρα, η επέμβαση θα γινόταν αργότερα ώστε να είναι βιώσιμο το μωρό.

Η ιστορία ρίχνει φως σε ένα από τα πιο ακραία αποτελέσματα της απόρριψης της βιολογικής πραγματικότητας ενός ανθρώπου, στη θανάτωση ενός αγέννητου παιδιού.(2)

Όμως η τραγική απώλεια του αγέννητου παιδιού της Pohlner δεν είναι το μόνο δυστυχές αποτέλεσμα των αφύσικων διαδικασιών της «αλλαγής φύλου».

  • Το 2017, μια 25χρονη γυναίκα από τη Georgia που πίστευε ότι ήταν άντρας πέθανε αφού υποβλήθηκε σε υστερεκτομή για «μετάβαση φύλου». Μετά τη διαδικασία, υπέστη σηπτικό σοκ, εγκεφαλική υποξία, και τελικά οδηγήθηκε στο θάνατο.
  • Το 2020, μια νεαρή Αγγλίδα εκδήλωσε σοβαρή κολπική ατροφία μετά από σειρά καταστροφικών επεμβάσεων για να μοιάζει με άντρα, ενώ άλλοι έπαθαν οστεοπόρωση, απώλεια της γενετήσιας ικανότητας, κατάθλιψη από την απώλεια της γονιμότητας, μόνιμες αλλαγές στη φωνή, την εμφάνιση, διαταραχή της σκέψης και συναισθηματική αστάθεια.(3)
  • Πολλές νεαρές γυναίκες που αλλοίωσαν την φύση τους, προειδοποιούν τώρα μετανοημένες για τη μόνιμη και απελπιστική σωματική και συναισθηματική καταστροφή που συνόδεψε την απόφασή τους. «Συνειδητοποίησα ότι οι επαγγελματίες υγείας στους οποίους με εμπιστεύτηκε η οικογένειά μου, μου έκλεψαν την ομορφιά της μητρότητας», είπε η Chloe Cole, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά των γιατρών που της έκοψαν το υγιές στήθος σε ηλικία μόλις 15 ετών και δεν μπορεί τώρα να θηλάσει.
  • Εν τω μεταξύ όλο και πληθαίνουν οι μετανοημένοι που ζητούν απελπισμένα την υποβοηθούμενη αυτοκτονία λόγω των μή αναστρέψιμων και επώδυνων βλαβών που τους προκάλεσε η υποτιθέμενη «αλλαγή φύλου».(4) Μια Βελγίδα ζήτησε την ευθανασία, γιατί οι επεμβάσεις την μετέτρεψαν, όπως δηλώνει η ίδια,σε «τέρας». Ένας Ολλανδός κρίθηκε επίσης «κατάλληλος» για ευθανασία, αφού οι χειρουργικές επεμβάσεις τον εγκατέλειψαν με χρόνιους πόνους.

Καναδός που «άλλαξε φύλο» το 2009, υπέβαλε επίσης πρόσφατα αίτηση για ευθανασία. Αιτία ο ανυπόφορος σωματικός πόνος από τον χειρουργικά κατασκευασμένο νεο-κόλπο του, η δυσλειτουργία της ουροδόχου κύστεως, και η ψυχική αγωνία του από τον ευνουχισμό της «μετάβασης» που έκανε το 2009.

Η είδηση της Jesse Pohlner έγινε γνωστή αυτό το καιρό, παρά το ότι το γεγονός διαδραματίστηκε το 2021, γιατί η παθούσα αποφάσισε τώρα να ενεργοποιηθεί ενάντια στο Νοσοκομείο της Μελβούρνης, ζητώντας να γίνονται τεστ κυήσεως πριν τις υστερεκτομές ώστε να μην χάνονται παιδιά. (5)

Το αίτημά της ακούγεται λογικό αλλά η αγάπη της στα παιδιά χαρακτηρίζεται μάλλον υποκριτική και ελλιπής. Σε κάθε αγέννητο παιδί αξίζει να έλθει στη ζωή αλλά και σε κάθε γεννημένο αξίζει να μεγαλώνει σε ένα σταθερό περιβάλλον με τη μητέρα και το πατέρα του. Η πράξη της να αρνηθεί την πραγματικότητα της γυναίκας-μητέρας-συζύγου, οδήγησε στο σωματικό θάνατο ένα παιδί και στο ψυχολογικό θάνατο τα 6 ήδη γεννημένα παιδιά της. Με την απόφασή της διαλύθηκε η οικογενειακή σταθερότητα και τα παιδιά της έχασαν τη μάνα τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι εκ των υστέρων κινητοποιήσεις, και οι καλά οργανωμένες χειρουργικές επεμβάσεις είναι άνευ ουσίας. Οι στρεβλές προσωπικές αυτό-αντιλήψεις και οι λάθος ιατρικές  αντιμετωπίσεις αναπόφευκτα θα πληγώνουν και θα αφαιρούν ζωές γιατί δεν υλοποιούνται για να βοηθήσουν σε κάποια ασθένεια αλλά για να ικανοποιήσουν τις παράλογες σκέψεις.

Παραπομπές:

  1. https://www.liveaction.org/news/transgender-surgery-tragic-death-preborn-child/  
  2. https://www.lifesitenews.com/news/unborn-baby-dies-while-surgeons-perform-hysterectomy-on-gender-confused-woman/
  3. https://theblacksphere.net/2023/07/castrated-teen-begs-peers-do-not-transition/
  4. https://www.lifesitenews.com/blogs/canadian-man-living-with-regret-pain-after-sex-change-surgery-wants-to-die-through-euthanasia/
  5. https://www.3aw.com.au/patients-push-for-mandatory-pregnancy-tests-after-horror-hospital-experience/

 

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko