Ποιον «σκοτώνεις» φέτος τα Χριστούγεννα;

 

Από «Αφήστε με να ζήσω!»

Γειά σου, έμαθα πως φέτος δε θα χάσεις το καιρό σου «γιορτάζοντας» Χριστούγεννα.  Δε θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να συμμετέχει σε μια ψεύτικη «παράσταση», μια υποκρισία που  συντηρεί τη γυναικεία υποτέλεια. Αντίθετα θα εξασκήσεις τα «αναπαραγωγικά σου δικαιώματα». Θα βρεθείς με τον δικό σου, με τον «άλλο»…. με όποιους θες, μετά θα «ελέγξεις» το σώμα σου και  θα το διαθέσεις όπως «επιλέξεις», αφού όμως πρώτα το άφησες ανεξέλεγκτο. Υπάρχουν τα σεξουαλικά σου δικαιώματα, ο νόμος, η επιστήμη, η παρέα, η ιδεολογία, έχεις τη δύναμη και κάνεις δημόσια παρέμβαση.

Όχι το κοροϊδάκι της θρησκείας και της πατριαρχίας. Δεν υπάρχει Θεός εξ΄ άλλου….σωστά; Άμα πεις εσύ πως δε γιορτάζεις Χριστούγεννα, έτσι θα πουν και οι άλλοι και τελικά «Χριστούγεννα ούτε υπάρχουν, ούτε και υπήρξαν ποτέ». Εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί είσαι μέσα στα πράγματα.  Τα πάντα γύρω σου κάποιος τα έφτιαξε. Μόνο το κόσμο και την πλάση δεν την έφτιαξε κανένας. Ούτε εσένα σε έφτιαξε κανένας. Είσαι τυχαία και τυχαίο είναι και το παιδί σου. Το ότι ζεις και αναπνέεις και κάνεις ανθρώπους δεν το οφείλεις πουθενά. Δεν ευγνωμονείς κανέναν. Είναι ικανότητες που απέκτησες μόνη σου…

Εξάλλου και το παιδί μέσα σου είναι απλά ένα θετικό τεστ κυήσεως. Δεν είναι άνθρωπος, δεν  είναι ζωντανός, δεν έχει ψυχή, δεν θα γίνει μωρό, δεν θα σου δώσει χαρές, δεν θα σε αγαπήσει, δεν θα σου γεμίσει τη ζωή, δεν θα δώσει τίποτα στη κοινωνία. Δε θα σου σταθεί όταν σε εγκαταλείψουν όλοι, καθώς θα γερνάς, και το πρόσωπό σου θα «σπάει» και οι φίλοι σου θα γυρίσουν στα καινούργια «μοντέλα». Θα κάνεις άλλο παιδί, άμα ποτέ το αποφασίσεις. Έτσι σε έχουν βεβαιώσει.  Το τεστ είναι για σένα μόνο μια χημική αντίδραση.  

Εσύ ξέρεις να διαλέγεις για το συμφέρον σου. Θα επιλέξεις να γίνεις το σημερινό παιχνιδάκι  ενός άντρα και μετά περήφανα θα επιλέξεις να γίνεις παιχνιδάκι άλλου άντρα, μετά θα επιλέξεις να κάνεις άμβλωση γιατί το να επιλέγεις να εξυπηρετείς το σύστημα των γυναικολόγων, των φαρμακοβιομηχανιών και της παραγωγικής αλυσίδας είναι το αληθινό σου συμφέρον, το όραμα της ζωής σου.

Λοιπόν, θα σε ρωτήσω κάτι. 

Γιατί θέλεις να σκοτώσεις φέτος στη ψυχή σου τον αδελφό σου, τον φίλο σου, τον μόνο που σε αγαπά και θα σου σταθεί για πάντα,  το Χριστό;

Γιατί ακόμη σκέφτηκες να σκοτώσεις και τους μικρούς σου φιλαράκους το αγοράκι και τη κορούλα σου;

Σκέψου το σε παρακαλώ. Μήπως τελικά καταλήξεις να «σκοτώσεις» τον ίδιο σου τον εαυτό… 
 

emetiko ke ktinodes sinthima 02

Βλάσφημη αφίσα που αναρτήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από κάποιες δυστυχισμένες ψυχούλες...

 

Σε αυτό όμως εμείς απαντάμε...

Φέτος τα Χριστούγεννα,

θα επιλέξω τη ζωή,

θα επιλέξω την αγάπη,

θα επιλέξω τη χαρά,

γιατί ο Χριστός μας είναι η ζωή, η αγάπη, η χαρά...

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Το κίνημα υπέρ της ζωής και κατά των εκτρώσεων

«Αφήστε με να ζήσω!»


fetos ta xristougenna 01

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko