Ημερίδα με θέμα: «Αφήστε με να ζήσω!» [Καβάλα- Ελευθερούπολη, 1 - 2 Φεβρουαρίου 2020]


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού «Η Αγία Εμμέλεια», τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία του Νομού Καβάλας, μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!», διοργανώνουν εκδηλώσεις για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, φοιτητών, νέων καθώς και μεγαλύτερων ηλικιών, υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων, με τίτλο: "Αφήστε με να ζήσω!".


Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., θα διεξαχθούν διαδραστικές ομιλίες σε μαθητές και νέους στο Πνευματικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Δαγκλή 28, Καβάλα (απέναντι από τον Ι. Ναό του Απ. Παύλου), όπου ειδικοί επιστήμονες θα υποστηρίξουν την αξία της ζωής έναντι του φαινομένου των εκτρώσεων.

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Απόστολος Παύλος», Δαγκλή 28, Καβάλα, η κα Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη-Τσαγκαροπούλου, Ιατρός Πνευμονολόγος, ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, θεολόγος, και ο κ. Δήμος Θανάσουλας, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες για νέους και μεγάλους.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.


ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., θα διεξαχθούν διαδραστικές ομιλίες σε μαθητές, φοιτητές και νέους στην αίθουσα «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» και στο Ενοριακό Κέντρο «Αγίου Νεκταρίου» της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, που βρίσκονται μέσα στον παρακείμενο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στις ομιλίες αυτές, ειδικοί επιστήμονες θα υποστηρίξουν την αξία της ζωής έναντι του φαινομένου των εκτρώσεων.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

 

Σας καλούμε να έρθετε στις σημαντικές αυτές εκδηλώσεις, εσείς και τα παιδιά σας, που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας και της πατρίδας μας.


για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετιζόμενες με την εκδήλωση και το κίνημα

(πριν, κατά τη διάρκεια και μετά)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ekdhlwsi korinthos 01

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko