“Σύ ἔπλασάς με καὶ ἔθηκας ἐπ΄ἐμέ τὴν χεῖρα Σου*” Έκθεση προβάλλει από κοντά το θαύμα της ζωής

 

10 Φεβρουαρίου 2021

Από την Brittany Summers

Μία εντυπωσιακή έκθεση στο Creation Museum με τίτλο «Fearfully and Wonderfully Made», «Πλασμένοι με Θαυμαστό και Πάνσοφο Τρόπο», δείχνει από κοντά   το θαύμα της ζωής μέσα στη μήτρα. Τα εκθέματα καλύπτουν συνολικά τον κύκλο ζωής ενός μωρού μέσα στη μήτρα από τη γονιμοποίηση του ωαρίου έως και τη γέννηση. Ο στόχος είναι να προβληθεί η αλήθεια για τη ζωή και να ξετυλιχθεί το θαύμα της δημιουργίας ξεκινώντας τη στιγμή της γονιμοποίησης του ωαρίου.

Το Creation Museum βρίσκεται στο Petersburg του Kentucky των ΗΠΑ.  Είναι μια εγκατάσταση 75.000 τετραγωνικών ποδιών που αφηγείται την ιστορία της Γης από τη Χριστιανική άποψη. Είναι ένα Μουσείο μοναδικό στο είδος του που έχει σκοπό να φέρει το κοινό κοντά στην Δημιουργία μέσα από την αλήθεια της Χριστιανικής πίστης.


Η έκθεση «
Fearfully and Wonderful Made» ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει σχεδιαστεί για να αντισταθμίσει την παραπληροφόρηση και  την ιδεολογική ρητορική ότι η άμβλωση είναι δικαιολογημένη, αφού τα αγέννητα μωρά δεν είναι ακόμη ανθρώπινα όντα. Αυτή η έκθεση κινείται έξω από αυτή την νοοτροπία και απαντά μέσα από αληθινά επιστημονικά ντοκουμέντα στην ερώτηση, «Πότε ξεκινά η ανθρώπινη ζωή;»

«Κάθε άνθρωπος άνδρας και γυναίκα, από τη στιγμή της σύλληψης, είναι  εικόνες του Θεού», δηλώνει η έκθεση. «Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το επίπεδο ανάπτυξης, τη σωματικές ή διανοητικές ικανότητες, και την ηλικία. Αν και τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή στη μήτρα αμφισβητούνται έντονα στη κοινωνία μας, αυτό το θέμα έχει ρυθμιστεί μέσα  από την απόλυτη αγάπη και τα ίδια τα λόγια του Δημιουργού μας.»


Μαζί με τα ανθρώπινα μοντέλα από τη γονιμοποίηση έως τη γέννηση, μερικά από τα οποία είναι ακόμη και διάφανα για να δείξουν την ανάπτυξη των  ζωτικών οργάνων καθώς ωριμάζει ένα μωρό, υπάρχουν επίσης 4D βίντεο από υπερήχους μωρών μέσα στη μήτρα!

Παρουσιάζοντας την απίστευτη ομορφιά της αναπτυσσόμενης ανθρώπινης ζωής μέσα στη μήτρα μιας μητέρας, μπορούμε να έχουμε μια άμεση και προσωπική αντίληψη της ανθρώπινης ανάπτυξης και της πρόνοιας του Δημιουργού, από τη στιγμή της σύλληψης. Η έκθεση δείχνει  πως δεν είμαστε ούτε ατυχήματα ούτε συμπτώσεις. Αντίθετα, ήλθαμε στη ζωή μέσα από την αγάπη του Θεού με ένα σπουδαίο σκοπό και έχουμε ανυπολόγιστη αξία.

 

* (Ψαλμ. 138, στ.5.)

Πηγή: pregnancyhelpnews.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko