Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν το τριχωτό της κεφαλής από εκτρωμένα μωρά για να δημιουργήσουν «εξανθρωποποιημένα ποντίκια» για «επιστημονική» έρευνα

  
Οι φρικαλεότητες της άμβλωσης λαμβάνουν χώρα, τόσο εντός όσο και εκτός της βιομηχανίας των αμβλώσεων. Χάρη όμως στην ερευνητική, υπέρ της ζωής δημοσιογραφία, μαθαίνουμε τώρα όλο και περισσότερα για τους βάρβαρους τρόπους αντιμετώπισης των  αγέννητων μωρών, τόσο πριν όσο και μετά τη θανάτωσή τους στις αμβλώσεις.

Μια συγκλονιστική νέα έκθεση από το National Catholic Register περιγράφει πώς οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Pittsburgh στη Pennsylvania, πρόσφατα χρησιμοποίησαν τμήματα του τριχωτού της κεφαλής από εκτρωμένα μωρά για να δημιουργήσουν «εξανθρωποποιημένα ποντίκια» και να μελετήσουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι τραγικές φωτογραφίες της έρευνάς τους, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Scientific Reports» το Σεπτέμβριο, δείχνουν τα τριχωτά της κεφαλής των μωρών που έχουν εκτρωθεί, με τα τσουλούφια των μαλλιών πάνω τους, να είναι προσκολλημένα σε ποντίκια και αρουραίους.

Η Stacy Trasancos, χημικός και εκτελεστική διευθύντρια του Ινστιτούτου St. Philip στο Tyler του Τέξας, συνέταξε μια ερευνητική έκθεση για το θέμα. Επισήμανε ότι αυτή είναι διαθέσιμη στο Διαδίκτυο για να  μπορούν να τη βλέπουν όλοι.

«Δεν χρειάζεται να μπεις παράνομα και να παρακολουθήσεις τους υπαλλήλους της Planned Parenthood, όπως έκανε ο David Daleiden του Center for Medical Progress,  για να μάθεις πώς χρησιμοποιούνται για "έρευνα" τα υπολείμματα των παιδιών που έχουν εκτρωθεί», έγραψε. «Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ματιά στις επιστημονικές εκθέσεις».

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Pittsburgh χρησιμοποίησαν για τα πειράματά τους «ανθρώπινο δέρμα πλήρους πάχους» από μωρά που εκτρώθηκαν μεταξύ 18 και 20 εβδομάδων κύησης, σύμφωνα με τη δημοσίευσή τους. Πήραν, επίσης, ιστό από τον θύμο αδένα, το ήπαρ και τον σπλήνα των εκτρωμένων μωρών, τους «μεταμόσχευσαν ή τους συνέραψαν στα τρωκτικά και επέτρεψαν στους ιστούς αυτούς να αναπτυχθούν. Στη συνέχεια, στο δέρμα των πειραματόζωων τρωκτικών προκάλεσαν σταφυλοκοκκική λοίμωξη, για να μελετήσουν πώς ανταποκρίνονται τα εσωτερικά τους όργανα», σύμφωνα με την έκθεση.

Τα σώματα των μωρών προέρχονταν από το νοσοκομείο Magee–Women, που είναι μια εγκατάσταση άμβλωσης, και το University of Pittsburgh Health Sciences Tissue Bank, και οι μητέρες τους έδωσαν γραπτά τη συγκατάθεσή τους για να χρησιμοποιήσουν τα σώματα των μωρών τους στην έρευνα, σύμφωνα με τη μελέτη.

Η Trasancos εξήγησε, γιατί οι επιστήμονες χρησιμοποιούν όργανα και μέρη του σώματος εκτρωμένων μωρών στην έρευνά τους: «Το ανθρώπινο δέρμα προστατεύει το άτομο από μια μόλυνση, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μελετηθούν οι επιπτώσεις των παθογόνων μικροοργανισμών στα άτομα χωρίς αυτά να πάθουν την ασθένεια. Έγινε λοιπόν συρραφή ανθρωπίνου δέρματος πλήρους πάχους από έμβρυα σε τρωκτικά, ενώ ταυτόχρονα μεταμοσχεύθηκε λεμφαδενικός ιστός και αρχέγονα αιμοποιητικά βλαστικά κύτταρα του ήπατος του ίδιου εμβρύου, έτσι ώστε τα μοντέλα των τρωκτικών να  εξανθρωποποιηθούν,  αποκτώντας όργανα και δέρμα από το ίδιο παιδί. Αυτά τα μοντέλα ποντικιών και αρουραίων, που ανθρωποποιήθηκαν “με ανθρώπινο δέρμα και ανοσοποιητικό σύστημα (hSIS)”, προορίζονται να βοηθήσουν στη μελέτη του ανοσοποιητικού συστήματος όταν μολυνθεί το δέρμα».

Είπε ότι οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τριχωτό της κεφαλής από εκτρωμένα  μωρά, με και χωρίς μαλλιά, ώστε να μπορούν να τα παρατηρούν και να τα συγκρίνουν, καθώς τα μαλλιά θα μεγαλώνουν πάνω στα τρωκτικά.

Η έκθεση της Trasancos συνεχίζει:

«Η ανθρώπινη τριχοφυΐα ήταν εμφανής στις 12 εβδομάδες, αλλά μόνο στα μοσχεύματα που ελήφθησαν από τα εμβρυϊκά τριχωτά της κεφαλής. Στα μοσχεύματα του τριχωτού της κεφαλής, τα λεπτά ανθρώπινα μαλλιά φαίνονται να μεγαλώνουν σκουρόχρωμα και μακριά  περιτριγυρισμένα από τις κοντές λευκές τρίχες του ποντικιού. Οι εικόνες δείχνουν κυριολεκτικά ένα κομμάτι μαλλιών μωρού που αναπτύσσεται στην πλάτη του ποντικιού».

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το «Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας» (National Institute of Health – NIH), και υποστηρίχθηκε από το «National Institute of Health» (NIH), το «Εθνικό Ινστιτούτο για Αλλεργία και Λοιμώδη Νοσήματα» (National Institute of Allergy and Infectious Diseases – NIAID), που είναι ο ίδιος φορέας με τον οποίο συνεργάζεται η Moderna για το εμβόλιό της για τον COVID–19.

«Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που πρέπει να διωχθούν. Η σιωπή απέναντι σε αυτές τις φρικαλεότητες απλά επαυξάνει το κακό. Ξυπνήστε! Ζητήστε να σταματήσει αυτό το πείραμα ΤΩΡΑ!».  Έγραψε στο  Twitter  γνωστός υπεύθυνος από το χώρο της εκκλησίας στο Τέξας.

Η έρευνα του «Center for Medical Progress»  αποκάλυψε ακόμη περισσότερα από αυτά τα ανήθικα πειράματα που σχετίζονταν με την Planned Parenthood, πριν από αρκετά χρόνια. Τα αποκαλυπτικά βίντεο του «Center for Medical Progress» ώθησαν την κυβέρνηση Τραμπ να μειώσει τις επιχορηγήσεις του NIH στους ερευνητές που χρησιμοποιούν εκτρωμένα μέρη και όργανα μωρού, συμπεριλαμβανομένης και μιας άλλης μελέτης του Πανεπιστημίου της California, San Francisco, που επίσης δημιουργούσε «εξανθρωποποιημένα ποντίκια».

Ο Τραμπ δημιούργησε επίσης ένα «Συμβούλιο βιοηθικής», για να εξετάζει όλα τα μελλοντικά αιτήματα επιχορήγησης μέσω του NIH και να διασφαλίσει ότι τα έσοδα της φορολογίας δεν θα χρηματοδοτούν την ανήθικη έρευνα. Τον Σεπτέμβριο, αυτό το συμβούλιο συνέστησε την απόρριψη της χρηματοδότησης 13 ερευνητικών έργων που σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν όργανα εκτρωθέντος παιδιού.

 

Πηγή: lifenews.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko