Αμβλώσεις. Όσο παραχωρούνται δυνατότητες τόσο και πληθαίνουν

 

Από το John Deighan,

Society for the Protection of Unborn Children

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση  αποτυγχάνουν να μειώσουν τις αμβλώσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ουαλία και Ιρλανδία,  καθώς υποστηρίζονται και από το κρατικό μηχανισμό.

Κατά τη περίοδο των τελευταίων 20 ετών, σημειώθηκε πενταπλασιασμός των χημικών αμβλώσεων στην Αγγλία και την Ουαλία, οι οποίες τώρα αντιπροσωπεύουν το 86% όλων των αμβλώσεων (οι υπόλοιπες είναι χειρουργικές αμβλώσεις). Ειδικότερα διαπιστώθηκε αύξηση 83,7% στην έκτρωση με χημικά χάπια και αύξηση 30,03% στις αμβλώσεις συνολικά.


Η αποστολή των χαπιών με το ταχυδρομείο, όπου οι γυναίκες μπορούν να προμηθευτούν χάπια για την άμβλωση χωρίς να τις δει πρώτα γιατρός, είναι ο κύριος λόγος για την  τελευταία, απότομη αύξηση των αμβλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν επιτραπούν για πρώτη φορά οι αμβλώσεις «κατ' οίκον» το 2017, είχαν καταγραφεί 202.469 αμβλώσεις.

  • Πέντε χρόνια αργότερα (το 2022), οι αμβλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξηθεί κατά 32% και υπολογίζονται σε 267.980
  • Επιπλέον, 4.136 αμβλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022, οδηγώντας στο ζοφερό σύνολο των 272.000 αγέννητων σκοτωμένων μωρών.

Το γράφημα παρακάτω δείχνει πώς η μετάβαση από τις χειρουργικές στις «κατ' οίκον» αμβλώσεις με χημικά χάπια, και με τη συνδρομή του κορονοϊού, οδήγησε στο τεράστιο άλμα των αμβλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο:


Η ώθηση για τις «κατ' οίκον αμβλώσεις» ξεκίνησε από την κυβέρνηση της Σκωτίας το 2017. Η οργάνωση SPUC ξεκίνησε μια νομική εκστρατεία για να τις εμποδίσει. Παρά το γεγονός ότι τα δικαστήρια συντάχθηκαν τελικά με την κυβέρνηση της Σκωτίας, η νομική παρέμβαση της SPUC καθυστέρησε την εφαρμογή του προγράμματος στη Σκωτία, την Αγγλία και την Ουαλία, αποτρέποντας τον θάνατο περίπου 17.000 αγέννητων παιδιών.

Συνέπεια της  αύξησης του προγράμματος ταχυδρόμησης, είναι ότι η πλειονότητα των γυναικών δεν απευθύνεται πλέον στις κλινικές αμβλώσεων ούτε στους γιατρούς.

Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να υπάρξει προειδοποίηση για το κακό που προκαλεί η άμβλωση, ειδικότερα αυτή με τα χάπια του ταχυδρομείου, στους χώρους πέρα από τις  κλινικές και πριν να φτάσουν στην απόφαση να λάβουν τα χάπια.

Το πρόγραμμα «χάπια με ταχυδρομείο» έχει πολύ επιβαρυμένο ιστορικό ασφάλειας:

Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που υποστηρίζει την έκτρωση ορίζει την άμβλωση ως «μη ασφαλή» όταν διεξάγεται από «άτομα που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες» ή σε «περιβάλλον χωρίς τις ελάχιστες ιατρικές προδιαγραφές»:

  • Μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ότι το εντυπωσιακό ότι 1 στις 17 (10.000) γυναίκες που χρησιμοποίησαν το πρόγραμμα «χάπια με ταχυδρομείο» το 2020 κατέληξαν να αναζητήσουν κάποια μορφή νοσοκομειακής περίθαλψης
  • Το 2,3% από αυτές υποβλήθηκαν σε θεραπεία για αιμορραγία

Συμπερασματικά, πρόληψη της άμβλωσης μέσω προγραμμάτων ενημέρωσης και σεξ. διαπαιδαγώγησης και μέσω των διαφόρων, επίσης θανατηφόρων, μορφών  «αντισύλληψης» δεν υπάρχει ούτε στις πιο «ενημερωμένες» κοινωνίες.

Η άμβλωση προλαμβάνεται όταν δεν υποστηρίζεται από το κρατικό μηχανισμό και όταν οι άνθρωποι ελέγχουν τους εαυτούς τους και σέβονται την ανθρώπινη ζωή από τη σύλληψη ως δώρο Θεού!

 

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko