ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Ένα νέο σχέδιο νόμου που εισάγεται, επιτρέπει στις ''μητέρες'' να σκοτώνουν τα παιδιά τους και μετά τη γέννησή τους!

 

Έχοντας καταστρατηγήσει κάθε βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για περισσότερα από δύο χρόνια, ο κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνια Gavin Newsom προετοιμάζει ένα νέο βρεφοκτόνο νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τη δολοφονία των αγέννητων παιδιών μέχρι τον ένατο μήνα εγκυμοσύνης και επιπλέον στη πρώτη (ή και περισσότερες) εβδομάδες μετά τον τοκετό. Το νομοσχέδιο έχει επεξεργαστεί και το προτείνει η ομάδα εργασίας “Future of Abortion Council” (“Συμβούλιο για το μέλλον των Αμβλώσεων”) που δημιούργησε ο Newsom, και είναι επιφορτισμένο να υποδεικνύει μέτρα για την “ενίσχυση και επέκταση” του καθεστώτος των αμβλώσεων στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Με το νέο νομικό καθεστώς (California AB 2223) μια “μητέρα” θα προστατεύεται εκ των προτέρων από αστικές και ποινικές διώξεις για κάθε “ενέργειες ή παραλείψεις” που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της. Στις ενέργειες αυτές, εκτός της έκτρωσης σε οποιοδήποτε στάδιο της κύησης, συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο περιγεννητικός θάνατος. Ως περιγεννητικός θάνατος ορίζεται ο θάνατος του νεογνού έως επτά ή και περισσότερες ημέρες μετά την γέννησή του.


Η νομοθεσία της Καλιφόρνια για τη νομιμοποίηση της βρεφοκτονίας πριν και μετά τη γέννηση

Στην πρόταση νόμου που διατυπώθηκε από την βουλευτή Buffy Wicks, οι δολοφονίες των αγέννητων βρεφών και των νεογνών κωδικοποιούνται ως νόμιμες πράξεις και χαρακτηρίζονται “γυναικείο αναπαραγωγικό δικαίωμα”. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Gavin Newsom επεδίωξε τη διεύρυνση της πρόσβασης στην άμβλωση με σκοπό να καταστήσει την Καλιφόρνια “πολιτεία – καταφύγιο” για όλα αυτά τα λεγόμενα “γυναικεία δικαιώματα”. Ο νέος νόμος προστατεύει επίσης και οποιονδήποτε “συνδράμει ή βοηθά ένα άτομο σε κατάσταση εγκυμοσύνης να ασκήσει” αυτά τα φερόμενα ως "δικαιώματα". Το νομοσχέδιο δίνει επίσης στις “μητέρες”, τη νεοαποκτηθείσα δυνατότητα να μηνύουν τα αστυνομικά τμήματα στην περίπτωση που αστυνομικός συλλάβει οποιονδήποτε με την κατηγορία ότι συμμετέχει σε συνωμοσία για τη δολοφονία βρεφών.

Ο Jonathan Keller, πρόεδρος του “California Family Council” δήλωσε σχετικά:

Η πολιτική κουλτούρα που νομιμοποίησε τη θανάτωση εκατομμυρίων παιδιών στην μήτρα, ανακοινώνει τώρα πως αρχίζει η εποχή του κυνηγιού για τα ανεπιθύμητα νεογνά. Κάθε κάτοικος της Καλιφόρνιας πρέπει να εναντιωθεί σε αυτό το ειδεχθές νομοσχέδιο.”

Οι υπέρμαχοι της ζωής παλεύουν για τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών εδώ και δεκαετίες και διακηρρττουν ότι δεν υπάρχει καμία ηθική διαφορά μεταξύ του τερματισμού της ζωής ενός παιδιού μέρες πριν, ή κάποια μέρα μετά τη γέννηση. Μια κοινωνία που αποδέχεται την ανεξέλεγκτη δολοφονία βρεφών κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο κύησης είναι σίγουρο πως θα οδηγηθεί στην αποδοχή της δολοφονίας των βρεφών και μετά τον τοκετό.

Η Alexandra Snyder, Διευθύνουσα Σύμβουλος του “Life Legal Defense Foundation” εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει το βρεφοκτονικό σχέδιο νόμου:

“Το  AB 2223 δεν είναι απλά ένα νομοσχέδιο υπέρ των αμβλώσεων αλλά νόμος αφαιρεί όλες τις αστικές και ποινικές ποινικές κυρώσεις για τη δολοφονία βρεφών που γεννιούνται ζωντανά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο νόμος αυτός εξουσιοδοτεί ρητά και κατηγορηματικά οποιοδήποτε πρόσωπο να διευκολύνει διακοπές κύησης τελευταίου τριμήνου και βρεφοκτονίες χωρίς καμία απολύτων νομική επίπτωση. Το “Life Legal” καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση ευφημισμών του τύπου “προσωπικές αναπαραγωγικές αποφάσεις”, και “αναπαραγωγική δικαιοσύνη” που δικαιολογούν και ενθαρρύνουν τη θανάτωση βρεφών εντός και εκτός της μήτρας.

 
Οι καταχρηστικές πρακτικές της βιομηχανίας των εκτρώσεων κακοποιούν τις γυναίκες αποστερώντας ολόκληρες γενιές από το δικαίωμα στη ζωή

Για δεκαετίες, οι επιθετική βιομηχανία των εκτρώσεων παραπλανά τις γυναίκες λέγοντας τους ότι η εγκυμοσύνη τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μάζα κυττάρων. Παραπλανώντας τις γυναίκες ότι μπορούν στρατολογούν επαγγελματίες της υγείας για να πετάξουν στα σκουπίδια ανθρώπινες ζωές, ο όχλος υπέρ των αμβλώσεων στοχεύει να αποστερήσει ολόκληρες γενιές από το δικαίωμα τους στη ζωή, την ελευθερία, και την αναζήτηση της ευτυχίας (σσ: στους Δυτικούς η ελευθερία και ο στόχος της σωτηρίας της ψυχής έχουν αντικατασταθεί με την ελευθερία και την επίτευξη της ευτυχίας στον κόσμο τούτο, για το λόγο αυτό το μονοπάτι που έχουν πάρει θα στραβώνει στο διηνεκές και χωρίς περιθώρια επιστροφής).

Τώρα πια βρέφη καθόλα βιώσιμα έξω από τη μήτρα, θα καταλείπονται να πεθάνουν και θα πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων επειδή αυτό αναγνωρίζεται ως “γυναικείο δικαίωμα”. Ο όχλος υπέρ των αμβλώσεων έχει εξαχρειωθεί ηθικά σε τέτοιο βαθμό σε αυτά τα θέματα, ώστε έχουν φτάσει στο σημείο να αποδέχονται ότι δεν υπάρχει καμία ηθική διαφορά μεταξύ του τερματισμού της ζωής ενός παιδιού μέρες πριν ή μετά τον τοκετό. Σύμφωνα με τη διεστραμμένη ιδεολογία τους, εάν ένα παιδί είναι ανεπιθύμητο μπορεί να θανατωθεί ή να εκτρωθεί σε οποιαδήποτε φάση και δεν πρέπει να υπάρχουν συνέπειες για αυτές τις πράξεις.

Ο δικηγόρος Matthew McReynolds της Pacific Justice Institute δήλωσε τα εξής:

“Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή στην διαβολικής επήρειας προσπάθειά τους να νομιμοποιήσουν τη θανάτωση βρεφών λίγες ώρες ή ακόμη και μια εβδομάδα μετά τη γέννησή τους”.

Και συνεχίζει:

“Αυτό δεν αφορά στην επέκταση του δικαιώματος στην άμβλωση, εδώ πλέον έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό φαυλότητας που η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους ταυτότητας, δεν είναι δυνατό να ανεχθεί. Θα δουλέψουμε εντατικά για να αποτρέψουμε αυτό το παράλογο νομοσχέδιο.”

 

Πηγή: miamistandard.news

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko