Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Pittsburgh συλλέγουν όργανα από μωρά που έχουν εκτρωθεί, ενώ αυτά είναι ακόμα ζωντανά

 

«Συγκομιδή» εμβρυικών οργάνων από το University of Pittsburgh.

Περιλαμβάνει και φυλετικές ποσοστώσεις για τα βρέφη των μειονοτήτων...

Από: Jonathon Van Maren

LifeSiteNews

Παρ 6 Αυγούστου 2021

“Εδώ καταντά αναπόφευκτα η υποκουλτούρα που επιτρέπει την άμβλωση: στη λεηλασία σωμάτων ζώντων βρεφών που δεν θεωρούνται αρκετά ανθρώπινα για να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλλά θεωρούνται αρκετά ανθρώπινα για να κομματιαστούν  για την έρευνα.”

ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, Πενσυλβάνια (LifeSiteNews) – Νωρίτερα μέσα σε αυτή τη χρονιά, ανακοινώθηκε έρευνα που αποκάλυψε ότι ερευνητές μεταμόσχευσαν σε ποντίκια τριχωτά κεφαλής νεογνών που είχαν εκτρωθεί, για να δημιουργήσουν «εξανθρωποποιημένα ποντίκια». (1) Τον Μάιο, ο David Daleiden του Center for Medical Progress, (CMP, Κέντρο Ιατρικής Προόδου), στην εκπομπή του καναλιού Fox, «Tucker Carlson Tonight»,  μίλησε για την αποκρουστική έρευνα που γίνεται στα εκτρωθέντα έμβρυα από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, με χρηματοδότηση του  National Institute of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) του Dr. Anthony Fauci (NIAID), το οποίο αποτελεί μέρος του National Institutes of Health (NIH).

Γνωρίζαμε για τα πειράματα στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ εδώ και αρκετό καιρό. (2) Αυτό όμως που τώρα επιβεβαιώσαμε είναι ότι οι ερευνητές συνέλεξαν τα όργανα από τα μωρά που είχαν εκτρωθεί, ενώ αυτά ήταν ακόμα ζωντανά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FOX News , το πανεπιστήμιο έλαβε εκατομμύρια ομοσπονδιακά δολάρια για την «τράπεζα ιστών» που συντηρεί, και για την οποία συγκέντρωσε «καρδιές, όργανα του γεννητικού συστήματος, πόδια, εγκεφάλους» από μωρά που είχαν εκτρωθεί. Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την έρευνά του, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ ομολόγησε ότι, όταν -  στο αίτημα οικονομικής επιχορήγησής του από τα National Institutes of Health (NIH) - αναφέρεται στον «χρόνο ισχαιμίας», αυτός καταμετράται "μετά τη διαδικασία συλλογής των ιστών", δηλαδή το όργανο ισχαιμεί αφού αφαιρεθεί από το εμβρυικό σώμα.

Σύμφωνα με το Center for Medical Progress, «η ισχαιμία ξεκινά όταν το όργανο (τα νεφρά κυρίως που συλλέγονται για το project GUDMAP του παν. Pitt ) αποκοπεί από την κυκλοφορία του αίματος. Το NIH ορίζει την ισχαιμία ως «έλλειψη παροχής αίματος σε ένα μέρος του σώματος». Το Πανεπιστήμιο του Pitt αναφέρει ότι τα εμβρυϊκά όργανα δεν υφίστανται ισχαιμία - δεν χάνουν την παροχή αίματος - μέχρι «την ολοκλήρωση της διαδικασίας συλλογής ιστού». Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα εξακολουθούν να λαμβάνουν αίμα λόγω ύπαρξης καρδιακής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της «συλλογής ιστών».

Το Πανεπιστήμιο παραδέχεται στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης ότι τα εκτρωθένα μωρά είναι ακόμα ζωντανά κατά τη στιγμή που αφαιρούνται τα νεφρά τους. Η αίτηση επιχορήγησης του Πανεπιστημίου Pitt για το project GUDMAP,  υποστήριξε το έργο αυτό στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση  λέγοντας ότι οι εκτρώσεις γίνονται με τη μέθοδο πρόκλησης τοκετού, κατά την οποία το μωρό αποβάλλεται από τη μητέρα ολόκληρο, δηλαδή στην πραγματικότητα έχουμε γέννηση ζώντος παιδιού, προκειμένου «να χρησιμοποιηθούν τα όργανά του για την απόκτηση του ιστού».

Αυτό σημαίνει πως το Πανεπιστήμιο και ο εκτελεστής των  αμβλώσεων, "Planned Parenthood" που είναι υπεύθυνοι για τις «ερευνητικές» αμβλώσεις επιτρέπουν σε μωρά που είναι σε ηλικία κάποιας βιωσιμότητας, να γεννηθούν ζωντανά και στη συνέχεια τα σκοτώσουν αφαιρώντας τα νεφρά τους.

Ο Dr. Anthony Fauci, του οποίου το γραφείο χρηματοδοτεί σχεδόν το 60% των εμβρυϊκών πειραματισμών που χρηματοδοτούνται από τo NIH,   η δικαστική επιτροπή της Γερουσίας, το  FBI, ο διευθυντής του NIH Dr. Francis Collins και οι εκπρόσωποι του Pitt με την  Planned Parenthood πρέπει να υποβληθούν σε λεπτομερή έλεγχο για την πραγματοποίηση των εκτρώσεων με την μέθοδο των "μερικών τοκετών" και για τη βρεφοκτονία και για τη χρηματοδότηση διακίνησης εκτρωμένων  βρεφών ανθρώπων.

Σύμφωνα με πηγές της Live Action, για τις επιχορηγήσεις του NIH προϋποτίθενται οι φυλετικές ποσοστώσεις… : «Στην αίτηση προς το NIH, το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ δήλωσε ότι σκοπεύει να «περιλάβει  (ή να αποκλείσει) άτομα ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, και την εθνότητα» κατά την συγκομιδή των εκτρωθέντων τμημάτων του εμβρυικού σώματος. Το πανεπιστήμιο δήλωσε ότι θα συλλέξει το 50% του υλικού του από μωρά λευκών μητέρων  και το 50% από μητέρες μειονοτήτων και τα παιδιά τους, με το 25% αυτών των μωρών να προέρχονται από μαύρες γυναίκες. Όπως σημείωσε το Κέντρο Ιατρικής Προόδου,  «στη κομητεία Allegheny, που είναι η κύρια μητροπολιτική περιοχή που τροφοδοτεί το Pitt με γυναίκες που υποβάλλονται σε άμβλωση, το 80% είναι λευκές και μόνο το 13% μαύρες».

Εδώ καταντά αναπόφευκτα η υποκουλτούρα που επιτρέπει την άμβλωση: στη λεηλασία σωμάτων ζώντων βρεφών που δεν θεωρούνται αρκετά ανθρώπινα για να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλλά θεωρούνται αρκετά ανθρώπινα για να κομματιάζονται  για την έρευνα. Αυτά τα πειράματα πρέπει να αποκαλυφθούν και να τερματιστούν. Και για αυτά τα παιδιά πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Το αίμα τους θρηνεί και κραυγάζει.

Σχετικά άρθρα:

1. https://www.afistemenaziso.gr/texts/medical/scientists-attach-scalps-of-aborted-babies-to-humanized-mice-for-dubious-research

2. https://www.youtube.com/watch?v=VxiohZWu4eo

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!

Αφήστε με να ζήσω!

Ακαδημίας 78Δ (Ισόγειο), 106 78 ΑΘΗΝΑ

τηλεφωνικώς: (+30) 2103802615

e-mail: info@afistemenaziso.gr

 Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας

Αφίσες - Φυλλάδια

afises fylladia

Ενημερωτικό Δελτίο

enimerotiko