Ο πειραματισμός του Πανεπιστημίου του Pittsburgh πάνω στα ανθρώπινα έμβρυα και η συνεργασία του με τις κλινικές αμβλώσεων.

 

Government-Sponsored Fetal Experimentation at the University of Pittsburgh and Planned Parenthood

 

3 Μαΐου 2021

The Center for Medical Progress

Το βίντεο αυτό εκθέτει το κυβερνητικά υποστηριζόμενο εμπόριο αγέννητων μωρών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh και την αλυσίδα κλινικών αμβλώσεων “Planned Parenthood”.

PITTSBURGH, 3 Μαΐου – Ο pro-life οργανισμός "The Center for Medical Progress", Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο, κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές νέο βίντεο που παρουσιάζει τα συγκλονιστικά πειράματα που λαμβάνουν χώρα με χρήση εκτρωμένων ανθρώπινων εμβρύων από το University of Pittsburgh, Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, με κυβερνητική χρηματοδότηση και με τη συνδρομή της τοπικής κλινικής αμβλώσεων “Planned Parenthood” στην εμπορία των εμβρύων.

Οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες καταδεικνύουν ότι το University of Pittsburgh, φιλοξενεί μερικά από τα πιο βάρβαρα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ σε εκτρωμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της εκδοράς των τριχωτών της κεφαλής εμβρύων 5 μηνών για να συρραφούν προς πειραματισμό σε ποντίκια, την εξαγωγή εμβρυϊκών νεφρών και τη θανάτωση βρεφών που έχουν εκτρωθεί ζωντανά προκειμένου να γίνει «σωστά» η συγκομιδή του ήπατος, όλα αυτά  χρηματοδοτούμενα από τη δημόσια φορολόγηση μέσω των National Institutes of Health, (Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας) και συγκεκριμένα από το γραφείο του Dr. Anthony Fauci στο NIAID.

Το τοπικό παράρτημα παροχής αμβλώσεων της  Planned Parenthood Δυτικής Πενσυλβάνιας, προμηθεύει τα εκτρωθέντα έμβρυα, ενώ το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις της Planned Parenthood, σε μια μορφή παράνομης δοσοληψίας που αφορά μέρη εμβρυϊκών σωμάτων, μια δραστηριότητα απαγορευμένη από τους νόμους 42 US Code 289g-2 και 18 Pennsylvania Statutes 3216.

Ο νόμος της Πενσυλβάνια θεωρεί κακούργημα να πειραματίζεται κάποιος με ένα ζωντανό έμβρυο όπως και το να μην  παρέχει άμεση ιατρική περίθαλψη σε ένα νεογνό που γεννήθηκε ζωντανό.

 ________________
 

Το πανεπιστήμιο του Pittsburgh είναι ένα κομβικό κέντρο για μερικά από τα πιο βάρβαρα πειράματα που έχουν διεξαχθεί ποτέ, με χρήση εμβρύων εκτρωθέντων στο τρίτο τρίμηνο.

Πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ταυτόχρονα το πανεπιστήμιο χρηματοδοτεί το τοπικό παράρτημα της επιχείρησης αμβλώσεων Planned Parenthood, συμμετέχοντας σε κάτι που μοιάζει με παράνομη δοσοληψία, που αφορά εμβρυϊκά μέρη σώματος.

Αυτή η φωτογραφία από ένα πείραμα που δημοσιεύθηκε από επιστήμονες του Pitt το 2020, δείχνει τριχωτά της κεφαλής που μεγαλώνουν τα μαλλιά του εκτρωμένου μωρού πάνω στα τρωκτικά.

Οι επιστήμονες του Pittsburgh περιέγραψαν αυτά τα «τριχωτά κεφαλής» των μωρών, ως ανθρώπινο εμβρυϊκό δέρμα πλήρους πάχους, αποσπασμένα από τα κεφάλια και τις πλάτες των μωρών, και υποβληθέντων κατόπιν σε επεξεργασία προς αφαίρεση της περίσσειας λίπους κάτω από το δέρμα του μωρού, πριν τη συρραφή του πάνω στους αρουραίους.

Με μία χορηγία έρευνας ύψους σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων από το γραφείο NIAID, του Dr Anthony Fauci στο NIH.

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

Αυτή η φωτογραφία είναι από ένα πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από έναν άλλο επιστήμονα του Pitt, και περιλαμβάνει τη συγκομιδή του πιο φρέσκου άθικτου ήπατος από εκτρωθέντα μωρά ηλικίας πέντε μηνών, προκειμένου να γίνει μαζική απομόνωση τεράστιου αριθμού βλαστοκυτάρων, για την πειραματική τους μεταμόσχευση σε ενήλικες.

Μπορείτε να δείτε το πρόωρο μωρό εκτρωμένο ζωντανό με τη διαδικασία του προκλητού τοκετού, κάτω από τα χειρουργικά πεδία, με τον ομφάλιο λώρο μετατοπισμένο στη μία πλευρά, καθώς το μωρό είναι ανοιχτό, για να συλλεχθεί το ήπαρ.

Οι επιστήμονες του Pitt που οργάνωσαν αυτό το πείραμα έλαβαν σχεδόν τρία εκατομμύρια δολάρια από το NIH.

Τρίτον, το project GUTMAP είναι μια πολυετής επιχορήγηση ύψους 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων προς το πανεπιστήμιο του Pittsburgh από το NIH.

H επιχορήγηση καθιστά το Pitt διανομέα-κλειδί για νεφρά εκτρωμένων εμβρύων και άλλα εμβρυικά όργανα, για έργα που χρηματοδοτούνται από το NIH σε όλη τη χώρα.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πρόσφατα προγράμματα πειραματισμού σε έμβρυα που διεξάγονται στο Pitt.

Διεξάγονται εδώ και δεκαετίες, μερικές φορές σε μωρά που γεννιούνται ζωντανά, κατά τη διάρκεια όψιμων αμβλώσεων.

Αυτό το βίντεο είναι αρχειακό υλικό από πειράματα που κινηματογραφήθηκαν κατά τη δεκαετία του 1950, από τον Dr.

Davenport Hooker του Pitts, ο οποίος ελάμβανε ζωντανά έμβρυα από τις αμβλώσεις που διεξάγονταν στο νοσοκομείο του Pitts, και έλεγχε τα αντανακλαστικά τους μέχρι να πεθάνουν.

Μια νοσοκόμα του Pitt κατέθεσε το 1972 ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Πενσυλβάνια, ότι είδε ζωντανά έμβρυα από αμβλώσεις να συσκευάζονται σε πάγο και να αποστέλλονται για τα πειράματα σε πανεπιστημιακά ερευνητικά προγράμματα.

Τα εμβρυικά ερευνητικά προγράμματα του Pitt, γενικά λαμβάνουν τον εμβρυϊκό ιστό μέσω του προγράμματος του πανεπιστημίου του Pittsburgh “biospecimen core”, ή από τη τράπεζα ιστών «υγειονομικής επιστήμης», των τοπικών παρόχων αμβλώσεων.

Πριν από δύο χρόνια “πηγές” δήλωσαν στο Center for Medical Progress, CMP, ότι το Pittsburgh, ήταν ένας από τους σημαντικότερους κόμβους στην έρευνα του FBI σχετικά με την εμπλοκή της Planned Parenthood στο παράνομο εμπόριο εκτρωθέντων ανθρώπινων εμβρύων.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή είχε προηγουμένως ειπωθεί στους μυστικούς ερευνητές του CMP από τους γιατρούς που έκαναν τις εκτρώσεις στην Planned Parenthood της Δυτικής Πενσυλβάνια, οι οποίοι ανήκαν επίσης στο προσωπικό του Pitt, ότι προμηθεύουν με εμβρυικούς ιστούς τη τράπεζα ιστών του πανεπιστημίου.

-Έχετε συμμετάσχει ποτέ σε δωρεά ιστών κατά το παρελθόν; -Υπάρχει μια τράπεζα ιστών στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh… Για την οποία εμείς παρέχουμε… τις ασθενείς που κάνουν την δωρεά του ιστού… Λοιπόν για ποιο λόγο το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh υποστηρίζει στα ΜΜΕ: «Σας βεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει σχέση “προμηθευτή εμβρυικού ιστού” με την Planned Parenthood»

-Υπάρχει μια τράπεζα ιστών στο Pitt όπου κατευθύνουμε τις ασθενείς που θα δωρίσουν… Γιατί φοβάται τόσο πολύ το Πανεπιστήμιο Pitt να το παραδεχθεί, εφόσον, από το 2005 έχει γίνει ο κύριος φορέας που προωθεί το πρόγραμμα οικογενειακού «προγραμματισμού», “Ryan Residency Program” της Planned Parenthood, σχετικά με την εκπαίδευση στην άμβλωση; Μερικοί από τα πιο διαβόητους γιατρούς αμβλώσεων της Planned Parenthood, προήλθαν μέσω του προγράμματος.

Θυμάστε την Dr. Jennefer Russo, την αντιπρόεδρο της Planned Parenthoood στις περιοχές την εγκληματική εταιρεία DaVinci biosciences, που παραδέχτηκε την παράνομη πώληση των εμβρυικών οργάνων και έκλεισε μετά από παρέμβαση του τοπικού εισαγγελέα.

Πραγματοποίησε την μετεκπαίδευσή της στην άμβλωση στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh.

Ο Dr. Mitch Crennan είναι ο υπεύθυνος έρευνας της Planned Parenthood, ο οποίος προωθούσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στις αμβλώσεις στο Pitt και την Planned Parenthood της Δυτικής Πενσυλβάνιας.

Τώρα αναπτύσσει πειραματικές τεχνικές άμβλωσης, και προσπαθεί να αποτρέψει τις έγκυες γυναίκες που μετάνιωσαν για τη λήψη του εκτρωτικού χαπιού, από την πρόσβαση στο αντίδοτο.

Σχετικά με την Ann Shutt-Aine επικεφαλής ιατρό της διαβόητης Planned Parenthood Δυτικής Ακτής, η οποία απολύθηκε από τη Medicaid του Τέξας λόγω της επιθυμίας της Ρ.Ρ να πραγματοποιεί αμβλώσεις μερικού τοκετού, για να πουλήσουν τα εμβρυϊκά μέρη του σώματος, Και αυτή εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh.

Σήμερα η Dr. Beatrice Chen διευθύνουσα ιατρός της Planned Parenthood Δυτικής Πενσυλβάνια, είναι η υπεύθυνη για τα προγράμματα εκπαίδευσης στις αμβλώσεις στο Pitt.

Η Dr. Sharon Achilles, η υπεύθυνη εργαστηρίου της Planned Parenthood Δυτικής Πενσυλβάνιας, και εξέχον μέλος της σχολής του Pitt, είναι στην εθνική ιατρική επιτροπή της Planned Parenthood Federation of America.

Εν τω μεταξύ η Planned Parenthood Δυτικής Πενσυλβάνιας είναι εξουσιοδοτημένος οργανισμός περίθαλψης για το πανεπιστήμιο του Pittsburgh, και έχει πρόσβαση στους φοιτητές ιατρικής, τους ιατρικούς πόρους και υποδομές, τους πληθυσμούς των ασθενών, και τις παραπομπές στο πανεπιστημιακό σύστημα.

Οπότε εδώ είναι αυτά που γνωρίζουμε από τις δημόσια διαθέσιμες πηγές:

1. Οι γιατροί της Planned Parenthood τροφοδοτούν με εκτρωθένατα έμβρυα το Pitt.

2. Το Pitt χρησιμοποιεί την πρόσβασή του στα έμβρυα για να πάρει σημαντικά χρήματα για έρευνα από το NIH.

3. Το Pitt προσφέρει σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη και ιατρικούς πόρους πίσω στην Planned Parenthood.

Όλα αυτά αρχίζουν να φαίνονται ύποπτα, σαν μια παράνομη συναλλαγή, που γίνεται με τα εκτρωθέντα εμβρυϊκά όργανα και μέρη του σώματος, Όλα χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους.

Ζητήστε από τους βουλευτές σας στην Πενσυλβάνια, να απαιτήσουν απαντήσεις και απόδοση εξηγήσεων από την Planned Parenthood, και το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh τώρα.

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=c-JUzqswKZs

 

 

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το άρθρο μοιραστείτε το με τους γνωστούς σας!